Έτοιμος ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου

ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου
ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο στίβου του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και από την  Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, η αθλητική εγκατάσταση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου τους.

Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη τους, τους τους χώρος άθλησης για όλους τους πολίτες τους, με νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, αποστραγγιστικό δίκτυο, νέα περίφραξη και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου.

Η μελέτη και η επίβλεψη τους υλοποίησης του έργου, έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, υπό την εποπτεία τους τ. Αντιδημάρχου Τζίνας Αρβανίτη, και έρχεται να προστεθεί στο συνολικό έργο εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, το οποίο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπέδων tennis, των ανοικτών γηπέδων basket, των γηπέδων beach volley και την τοποθέτηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.

Για την εύρυθμη λειτουργία τους αθλητικής εγκατάστασης και για την ασφάλεια των αθλουμένων, παρακαλούμε για την τήρηση των παρακάτω:

  1. Επιτρέπεται η χρήση του στίβου για βάδισμα και τρέξιμο και όχι για άλλα αθλήματα, τους ποδόσφαιρο, ρίψεις, κλπ
  2. Επιτρέπεται η είσοδος αθλουμένων για χρήση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής
  3. Τήρηση του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.
  4. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, με εξαίρεση σκύλους συνοδούς ατόμων με αναπηρία.
  5. Απαγορεύεται η είσοδος και η χρήση ποδηλάτων, πατινιών, skate boards κλπ.

Τέλος παρακαλούμε τους διατηρείτε όλους τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου καθαρούς.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων