Αρωγός σε προσπάθεια του news 943 ο Ηλίας Αποστολόπουλος.

αρωγός ο Ηλίας Αποστολόπουλος01 kosmonea
Ο ραδιοφωνικός σταθμός news 943, παρουσιάζει και ενισχύει τις δράσεις του ΤΑΣΕΗ ( Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Ο ραδιοφωνικός σταθμός news 943, παρουσιάζει και ενισχύει τις δράσεις του ΤΑΣΕΗ ( Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) που σκοπός του είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα ηθοποιό.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το έργο του στις 17/03/2019 ημέρα Κυριακή στον πολυχώρο – σχολή χορού Nrityashala Athens της Ιωάννας Μπουρίκα, στον Χολαργό (Φανερωμένης 7 ) από τις 11.00 έως τις 14.00.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και Μακης Δελαπορτας θα μας ταξιδέψουν στην ζωντανή ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από το θεατρικό Ημερολόγιο του 2019, που φιλοξενεί ογδόντα ηθοποιούς οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή και έχουν γεννηθεί από το 1934 και πριν.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του Ημερολογίου και των βιβλίων που έχουν συγγραφεί από ηθοποιούς θα διατεθούν προς ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ.

Θα χαρούμε πολύ να είστε και εσείς ένας από τους υποστηρικτές αυτής της κοινωνικής δράσης – προσφοράς του σταθμού μας .

Δηλώστε τώρα συμμετοχή αν θέλετα να είσαστε ένας από τους υποστηρικτές αυτής της κοινωνικής δράσης: https://www.facebook.com/events/388618881949826/