Ας είναι η νέα χρονιά μια καινούργια αρχή!

Μια νέα χρονιά είναι μία ευκαιρία για απολογισμό και ουσιαστικές αλλαγές. Είναι η δυνατότητα να μπορέσει κανείς να προγραμματίσει τις απαραίτητες ευεργετικές αλλαγές στην ζωή του.
Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγούμε από επιβλαβείς συνήθειες του παρελθόντος. Να απελευθερώσουμε  μνησικακίες και να συγχωρέσουμε.  Να πούμε «Φτάνει» και να προχωρήσουμε.

Αυτή τη νέα χρονιά ας αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σε ότι μας πίεσε. Μπορούμε να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις που διαθέτουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Να αντιστρέψουμε ότι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.

Η σκέψη μας είναι πρωτίστως, στους νέους ανθρώπους, που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό. Είναι επίσης, στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει από ασθένειες, από φτώχεια, από μοναξιά, από έλλειψη αισιοδοξίας.

Η αγάπη, η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αξίες διαχρονικές, τις οποίες η κοινωνία μας έχει ανάγκη να επαναφέρει στο προσκήνιο.

Κάθε νέο έτος είναι μια καινούργια αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα.

Ας είναι το ξεκίνημα του 2019 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.