Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ: Νέες Αγωνιστικές Επιτυχίες των μικρών Σκακιστών στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα

Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ.Η Αντωνία στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!
Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ.Η Αντωνία στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!
Μετά από μια σειρά αγώνων αρκετών μηνών των μικρών σκακιστών μας στο φετινό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα (Αττικής και Πανελλήνιο), αγώνες οι οποίοι απέφεραν συνολικά επτά μετάλλια για τους παίκτες μας, (τρία Χρυσά και τέσσερα Ασημένια), έληξε τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου η διαδικασία των μαθητικών αγώνων με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (20-22 Απριλίου 2019.

Αναλυτικά, στους παραπάνω Αγώνες οι μαθητές μας πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

Νήπια.

Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Ο Δάσκαλος με την παλιά και την καινούργια δόξα
Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Ο Δάσκαλος με την παλιά και την καινούργια δόξα

ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ, η μικρότερη σε ηλικία Σκακίστριά μας που έλαβε μέρος στους αγώνες, μαθήτρια του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Γ. ΖΩΗ, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ στις μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, ενώ στη Γενική κατάταξη κατέκτησε το Ασημένιο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση. Επίσης, στον Όμιλο της Β΄ Περιφέρειας Αττικής κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και την πρώτη θέση μεταξύ των μαθητριών Νηπιαγωγείου, και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Β΄ Περιφέρειας Αττικής, ενώ στη Γενική Κατάταξη κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας.

Β΄ Δημοτικού.

ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, μαθήτρια του NEUE SCHULE ATHEN, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία της.

Γ΄ Δημοτικού.

  ΠΛΕΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο προπέρσυνος αργυρός νικητής του Κεντρικού Τομέα Αθήνας, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων ΚΑΝΑΣΗ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με (5/7), η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα, όπου πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση (6,5/9) πέτυχε να κατακτήσει την πολύ τιμητική 17η θέση μεταξύ 150, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Η Μαριάντα που από νήπιο ψήλωσε ίσαμε τον Όλυμπο!
Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Η Μαριάντα που από νήπιο ψήλωσε ίσαμε τον Όλυμπο!

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση (5/9) πέτυχε να κατακτήσει την 70η θέση μεταξύ 150, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

     ΓΚΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπουΣ, μαθητής της ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, παρά την απειρία του, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (2/7), έπαιξε δε, παρά την απειρία του για τόσο δύσκολους αγώνες, και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Δ΄ Δημοτικού.

      ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Α ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4,5/7, όπως και στην περυσινή τελική φάση της Αττικής) και, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας, προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο, όμως, δεν έπαιξε.

ΚΟΝΤΟΓΕΏΡΓΗΣ ΙΣΊΔΩΡΟΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4,5/9) κατέκτησε την 93η θέση μεταξύ 184, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΚΟΝΤΑΚΙΩΤΗΣ ΣΙΜΟΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση (3,5/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4,5/9) κατέκτησε την 89η θέση μεταξύ 184, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΠΕΦΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, μαθήτρια του Athener Schule, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3/7) εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.

    ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (2/7), εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Ε΄ Δημοτικού.

ΜΟΥΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/9) κατέκτησε την 86η θέση μεταξύ 143, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μαθητής της ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής, παρά την απειρία του, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7), και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

   ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, μαθητής της ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, παρά την απειρία του, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7), και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (3,5/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

   ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ, μαθητής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, στον Όμιλο της Β΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (3,5/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/9) κατέκτησε την 89η θέση μεταξύ 143, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΣΤ΄ Δημοτικού.

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (3/7), όπως και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο έπαιξε, εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΚΟΤΖΙΑ-ΣΟΦΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, μαθήτρια της Σχολής ΧΑΤΖΗΒΕΗ,προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα λόγω πρόκρισης της ομάδας του Σχολείου της από το Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής, και, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας. Επίσης, στο Σχολικό Πρωτάθλημα της Νέας Φιλαδέλφειας στο οποίο συμμετείχε λόγω έδρας του Σχολείου της, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια της διοργάνωσης στην ΣΤ΄ Δημοτικού, ενώ στη Γενική Κατάταξη κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο.

Γ΄ Γυμνασίου

     ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, η πολυπρωταθλήτρια των προηγουμένων ετών, τόσο σε επίπεδο Αττικής όσο και Πανελληνίως, μαθήτρια του Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ στις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου. Επίσης, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/7), μακριά όμως, απ’ τον καλό εαυτό της, κατέκτησε την 5η θέση στη Γενική Κατάταξη και τη 2η στα κορίτσια της τάξης της κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο και , εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας. Σημείωση: η Αντωνία έχει δοθεί με υποσχετική ενός έτους στο Σωματείο της Α΄ Εθνικής ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

    ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, μαθητής του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας, στον Όμιλο της Β΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/7), κατέκτησε την 6η θέση στη Γενική Κατάταξη και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση (5/9) πέτυχε να κατακτήσει την 23η θέση μεταξύ 50, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μαθητής του Βαρβακείου Προτύπου Γυμνασίου, προκρίθηκε με την ομάδα του Σχολείου του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, λόγω διάκρισης και πρόκρισής της από το Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής στο οποίο είχε κατακτήσει την 4η θέση, όμως δεν έπαιξε ο ίδιος στο Ατομικό Πανελλήνιο, αλλά μόνο ως παίκτης της ομάδας του βοήθησε ώστε αυτή να κατακτήσει την 6η θέση Πανελληνίως.

Λύκειο

ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 1ου Γ.Ε.Λ. Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (3/5) κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο και, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας, προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο, όμως, δεν έπαιξε.