Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – Γιώργος Μαρής – Μιλά ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας !

Αποκλειστικό

Ο Γιώργος Μαρής  είναι ένας  βασικός μπασκετμπολίστας της Ολυμπιάδας ενώ ήταν και Πρόεδρος του 15μελούς στο Λύκειο Παπάγου .Ένας νεαρός άντρας με πρόσωπο φωτεινό, καθαρό ,με ξεκάθαρες απόψεις για τη ζωή, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του που τελείωσε την Γ’Λυκείου και περιμένει τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Εικόνα5

 

Γιώργο από πότε είσαι στην Oλυμπιάδα ;

Είμαι από την Α’ Δημοτικού με ένα μόνο διάλειμμα δύο χρόνων . Έχω περάσει απίστευτα ωραία.

Δεν εστιάζω στο αν έχω μάθει να παίζω καλά μπάσκετ ή όχι, έχω μάθει όμως να φέρομαι σαν αθλητής, έχω μάθει να σέβομαι να συνεργάζομαι έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα και πραγματικά θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αν χρειαστεί να φύγω από την Ολυμπιάδα εννοώ αν περάσω σε κάποια Σχολή  εκτός Αθηνών.

Η ενασχόλησή σου με τον Αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια σε βοήθησε ή σου δημιούργησε πρόβλημα στο σχολείο;

Πρώτο μέλημα κάθε παίκτη, ειδικά σ’ αυτές τις ηλικίες είναι τα μαθήματα αυτό το γνωρίζουν οι προπονητές και ο Πρόεδρος και υπήρχε κατανόηση όλα αυτά τ α χρόνια. Οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόμουν παραπάνω χρόνο για το διάβασμα μου, για τις εξετάσεις μου τον είχα. Δεν στερήθηκα ποτέ χρόνο διαβάσματος. ‘Ισα -ίσα ήταν μια πολύ καλή εκτόνωση ώστε να μπορώ να κάνω τα πράγματα που πρέπει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Σε σχέση με τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου τί έχεις να πεις;

Πιστεύω ότι είμαστε αρκετά τυχεροί που παίζουμε στο Saloon βέβαια δεν είχαμε πάντα εδώ ώρες  προπονήσεων εδώ αλλά τα τελευταία χρόνια που παίζουμε πιο πολύ εδώ είμαι υπερευχαριστημένος.

Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφα χρόνια στην Ολυμπιάδα, χαίρομαι που ασχολούμαι με ένα άθλημα που πραγματικά αγαπώ ,που μου αρέσει πάρα πολύ και χαίρομαι που είμαι σε επαφή με ανθρώπους όπως ο Πρόεδρος. Όλοι μου οι προπονητές ήταν πάντα πολύ αξιόλογοι, έχω βρεθεί σε ένα περιβάλλον πάρα πολύ φιλικό , πάρα πολύ οικείο. Οι συναθλητές μου είναι ο ένας καλλίτερος από τον άλλο, επικρατεί ένα κλίμα πολύ θετικό.

Το πρότυπο σου στο μπάσκετ

Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή……

Αν και ο Ολυμπιακός μου αρέσει πάρα πολύ ο Διαμαντίδης  είναι για εμένα ο παίκτης –πρότυπο.

Τελικά τι σου έχει  προσφέρει  όλα αυτά τα χρόνια  το μπάσκετ,φερ΄ειπείν πιστεύεις  πως είναι ένας τρόπος να κρατηθεί μακριά η νεολαία από επικίνδυνες συνήθειες όπως τα ναρκωτικά ή άλλα;

Δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά είναι  πάρα πολλά, ο αθλητισμός είναι μια δίοδος διαφυγής, είναι ένας τρόπος να ξεχνιέσαι, είναι ένας τρόπος να μπορείς να επανέρχεσαι πιο δυναμικά στην καθημερινότητα σου, η ευεξία που νιώθεις μετά από την άσκηση και γενικά όλα αυτά τας συναισθήματα που έχεις μετά από μια καλή προπόνηση μετά από έναν αγώνα ειδικά αν είναι νικηφόρος είναι απερίγραπτα και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί κανείς να έχει  σαν κομμάτι μιας ρουτίνας, μιας καθημερινότητας. Εμένα με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα, έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου.

Τώρα ποιο είναι το όνειρό σου;

Θέλω να περάσω στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων.

Ο Γιώργος είναι από τα παιδιά που αποδεικνύουν ότι χρόνος υπάρχει για όλα. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης χρόνου ,αυτοπειθαρχίας και οργάνωσης.

Εκτός από τις πιο θερμές μας ευχές στο Γιώργο να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα και τους στόχους του θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους παίκτες τη Ολυμπιάδας και τους γονείς τους ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδιά τους !