Βραδιά Μπύρας στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου την Παρασκευή!

Βραδιά Μπύρας
Βραδιά Μπύρας
Στην καθιερωμένη βραδιά μπύρας μας καλεί ο αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου:
Όπως κάθε χρονιά, με τις πρώτες ζεστές μέρες ενός πολλά υποσχόμενου καλοκαιριού, έτσι και φέτος φτάνει η ώρα που θα πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη για πολλούς, Βραδιά Μπύρας. Μία εκδήλωση σήμα κατατεθέν για το Σύστημα μας τα τελευταία 20 και παραπάνω χρόνια.

Ζεστά σουβλάκια, μπιφτέκια, πίτσα (ναι, πίτσα!) αλλά και η παγωμένη μπύρα και τα αναψυκτικά είναι αρκετοί λόγοι για να μας επισκεφθείτε μαζί με τους φίλους σας.

Εάν αυτά δεν σας έχουν πείσει, τότε μπορείτε να έρθετε και ίσως κερδίσετε ένα ταξίδι ή πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 20.30 και μετά, στην πλατεία του Συστήματος μας Ιωνίας 4 Παπάγου, για να βρεθούμε, να διασκεδάσουμε, να θυμηθούμε, αλλά και να μιλήσουμε για όλα τα ωραία που έρχονται αυτό το καλοκαίρι.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους μας, έχει επιστρατευτεί προτζέκτορας για την προβολή του αγώνα, για να συνοδεύσει την πίτσα και την κρύα μπύρα τους!!!

Η παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή, θα βοηθήσει ώστε και φέτος να κρατήσουμε το κόστος των φετινών κατασκηνώσεων για τα νεαρά μας μέλη σε χαμηλό επίπεδο, αλλά πάνω από όλα θα μας δώσει κουράγιο και δύναμη για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για ένα γεμάτο προσκοπικό καλοκαίρι.

Σας ενημερώνουμε ότι για όποια παρέα ενδιαφέρεται να κλείσει τραπέζι, πρέπει να επικοινωνήσει με τον Νικόλα Τσίλη στο onoufriosyobo@gmail.com

Σας περιμένουμε όλους για να ανταμώσουμε από κοντά!