ΓΑΣ Χολαργού, γιατί ο Στίβος είναι το λίκνο του αθλητισμού ! ( video

mikra

Ο Στίβος χρησιμοποιείται από όλα τα αθλήματα ως βάση. Ό,τι άθλημα και να κάνει ένα παιδί πρέπει να αρχίζει από τον στίβο.

Δηλώσεις-απόψεις κορυφαίων προπονητών και αθλητών.

Στίβος ο βασιλιάς του αθλητισμού το βασικό άθλημα των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων και εδώ στην πόλη μας ο στίβος του ΓΑΣΧ έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες και διακρίσεις .

Και τα kosmonea βρέθηκαν στο χώρο της προπόνησης των αθλητών το στάδιο Μαρκ Μαρσώ για να μιλήσουμε με προπονητές, αθλητές και υπεύθυνους του Στίβου.

xanou

Ο λόγος στη Βάνα Ξένου Πρόεδρο του ΓΑΣ

Πείτε μου για τον πατέρα σας.

Ήταν από τους παλιούς αθλητές. Ήταν δεκαθλητής στον στίβο. Αγαπούσε τον αθλητισμό και ασχολιόταν με τον στίβο. Μετά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο Μαρσώ τον είχε καλέσει για να στελεχώσει την ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦ Χολαργού ως αθλητή μετά έγινε παράγοντας στο ποδόσφαιρο, μετά δημιούργησε μέσα στον ΟΦ τις αθλοπαιδιές το τμήμα δηλαδή του στίβου και το 96 ο πατέρας μου μαζί με τον Μάνο Κοκκαλά που ήταν αντίστοιχα υπεύθυνος του βόλεϊ δημιούργησαν το ΓΑΣ με τα δύο αυτά αθλήματα στην αρχή και  στην συνέχεια ήρθαν και τα άλλα και φτάσαμε σήμερα  να έχουμε 6 αθλήματα και 1200 αθλητές συνολικά. Στον στίβο έχουμε 400 εγγεγραμμένους.

 Ο πατέρας μου πέθανε το 2002 και το ΔΣ αποφάσισε να διοργανώνονται οι αγώνες προς τιμήν του ,οι όποιοι γίνονται από το 2005 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ

Μεγάλο το βάρος λοιπόν να συνεχίσετε εσείς το έργο του

Δεν πιστεύω ότι συνεχίζει κάποιος κάτι.

Κάθε ένας προσπαθεί να βάλει το δικό του λιθαράκι. Το θεωρώ σαν κληρονομιά. Μου έχει αφήσει μια κληρονομιά να ασχοληθώ με αυτό. Μου έχει περάσει και το μικρόβιο του, την αγάπη γα τον αθλητισμό που το έχω περάσει και εγώ στα παιδιά μου. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες ιδίως όταν  υπάρχει οικογενειακό κλίμα και όχι μόνο προπόνηση είναι  όλα μαζί .Όλα αυτά τα διατηρούμε σε ένα πολύ ωραίο επίπεδο.

Εσείς έχετε ασχοληθεί με τον αθλητισμό;

Εγώ δεν ήμουν αθλήτρια γιατί το Τμήμα  δημιουργήθηκε από το 1981 κι μετά. Ήμουν μεγάλη για να ασχοληθώ με τον αθλητισμό

georgakopoulos

Ο Αντιπρόεδρος κ.Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος

Το 1968 ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού έκανε ένα Τμήμα με πάρα πολύ λίγους αθλητές που το 1996 μετονομάστηκε σε ΓΑΣ Χολαργού .

Το 1983 με κάλεσε ο κ. Σκούρτης να βοηθήσω στο τμήμα στίβου σαν προπονητής. Βοήθησα 5 με 6 χρόνια και στη συνέχεια ανέλαβα ω διοικητικό μέλος και τώρα είμαι Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων του ΣΕΓΑΣ στην Αθήνα. Το Σωματείο είναι υπό ανάπτυξη .

Βοηθάμε πολύ όλοι γα την ανάπτυξη του στίβου στα διοικητικά διότι η διαχείριση δεν είναι εύκολο πράγμα . Η κα  Κεφαλλονίτη κάνει πολύ καλή δουλειά στα οικονομικά αλλά και σε όλους τους τομείς .

Τι θέλετε να πείτε στους γονείς με παιδιά σε σχολικές ηλικίες;

Το ότι λέγεται κλασικός αθλητισμός τα λέει όλα. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός  υγείας, πειθαρχίας,  οργάνωσης, στόχων που προσπαθούν να πετυχαίνουν , η δημιουργία  παρέας μέσα σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον ενώ είναι σίγουρο πως  θα βρουν ένα ιδανικό για αυτά  άθλημα  από τα τόσα που έχει ο κλασικός αθλητισμός που να ταιριάζει με το σωματότυπο και τις κλίσεις  των παιδιών .

Τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει από τις παιδικές ηλικίες πριν από το 90 τώρα είναι φοιτητές ,είτε εργαζόμενοι πλέον αθλητές του Συλλόγου πολλοί από αυτούς έχουν φέρει διακρίσεις . Δεν σημαίνει βέβαια ότι προτεραιότητα δίνουμε μόνο στις διακρίσεις .  Εδώ γυμνάζουμε το σώμα, το μυαλό και αυτό που δημιουργεί ο στίβος είναι μια πάρα πολύ καλή οργάνωση , τα παιδιά αυτά τα βλέπεις από μικρά ότι οργανώνουν την ζωή τους έχουν φοβερή αυτοπειθαρχία και   αυτοπεποίθηση .

Δεν υπάρχει περίπτωση παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά στο αγωνιστικό αθλητισμό να δεχθούν  bullying .Ούτε να το κάνουν ούτε να το υποστούν.

kefalloniti

Κεφαλλωνίτη Μαργαρίτα, έφορος στον στίβο

Τί ακριβώς κάνετε κα Μαργαρίτη, ποιά είναι η δουλειά σας;

Έχω ενημέρωση επί πάντως επιστητού όσο αφορά το τμήμα , δηλαδή το σύνολο των παιδιών, τα τμήματα που χωρίζονται. Ασχολούμαι με όλα τα θέματα που αφορούν τους προπονητές για τις προσλήψεις  τα μισθολογικά τους.

 Ακολουθώ και την ομάδα σε ορισμένους αγώνες. Επίσης ένα κομμάτι τη δουλειάς μου είναι και η οργάνωση των βραβεύσεων , των ημερίδων και των Αγώνων.Εμείς είμαστε όλοι εθελοντές γονείς. Αγαπάμε τα παιδιά ,τα αθλήματα και όλα γίνονται για τους αθλητές με πολύ μεράκι.

Τα έσοδα σας από πού προέρχονται;

Όλα γίνονται με βάση τις συνδρομές γιατί οι μόνοι πόροι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή  είναι οι συνδρομές των γονέων και βέβαια αν πάρουμε κάποια χρήματα από το ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο.

Τώρα είναι δύσκολες εποχές κάνετε ειδικές τιμές σε κάποιες περιπτώσεις;

 Βέβαια προσπαθούμε και εκεί να κάνουμε το καλλίτερο δυνατόν. Σε κάποιες ευάλωτες ομάδες όπως είναι οι άνεργοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες εκεί κάνουμε έκπτωση από 10 – 20%.  Όταν από  μια οικογένεια έρχονται τρία παιδιά το δεύτερο πληρώνει μείον 20% και το τρίτο  δωρεάν .

 Προσπαθούμε όταν τα παιδιά πηγαίνουν να αγωνιστούν σε άλλες περιοχές να μην επιβαρύνονται οι γονείς. Να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε υλικό είτε είναι φόρμες,  είτε όργανα.  Προσπαθούμε όλες οι οικονομικές συνδρομές αλλά και οποιοδήποτε άλλο έσοδο να αποδίδεται πάλι στα παιδιά. Με επιβάρυνση του Συλλόγου έχουμε παροχή υπηρεσιών από γιατρό και φυσιοθεραπευτή

Επίσης διοργανώνουμε αγώνες όπως οι αγώνες Τάσος Ξένος όπου συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα και είναι μια μεγάλη διοργάνωση.

Πόσο από τον χρόνο σας διαθέτετε;

Όλα μου τα απογεύματα.

mpardis-proponitis

Σίμος Μπαρδής, Υπεύθυνος προπονητών

Πόσα χρόνια ασχολείστε με την προπόνηση στο Χολαργό, και πείτε μας λίγα λόγια για την ομάδα

Ασχολούμαι από το 1993 από τότε που ήταν ΟΦ Χολαργού με τον  Τάσο Ξένο και με τον Πέτρο Πίσιο. Μετά για ένα διάστημα έφυγα και ξαναγύρισα το 2004. Στην αρχή ήμουνα μόνος μου , έπειτα ήρθε και ο Κώστας Κοκορέτσης και αργότερα ανέλαβαν και παιδιά τα οποία ήταν μαθητές μας και έχουν γίνει γυμναστές και βοηθούν στις Ακαδημίες και στα αγωνιστικά τμήματα και προχωρούμε. Βασικό μας μέλημα είναι να μάθουν τα παιδιά την φιλοσοφία του αθλητισμού .Αθλούμαι ,βελτιώνομαι ,περνάω καλά ,έχω την υγεία μου αρέσει  το αγωνιστικό κομμάτι  .

Βοηθάμε τα παιδιά που θέλουν να προοδεύσουν και μέσα από αυτή τη φιλοσοφία μπορούμε και προχωρούμε.

mikrosathlitis

Έχετε πολλές επιτυχίες. Υπάρχουν αθλητές του ΓΑΣ που έχουν πανελλήνιες ή άλλες διακρίσεις;

Έχουμε πολλές επιτυχίες και είναι και παιδιά τα οποία έχουν βγει από τις Ακαδημίες μας

Έχουμε φτάσει μέχρι και Βαλκανικά Πρωταθλήματα έχουμε το Τάσο Δαμίρη που έχει πάρει  βαλκανική νίκη,  5 αθλητές που έχουν μπει σε εθνικές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, τώρα θα έχουμε και συμμετοχή σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στον ανώμαλο δρόμο το Φεβρουάριο στην Πορτογαλία. Είναι πρωτάθλημα ομάδων που κερδίσαμε το ομαδικό και έχουμε βλέψεις να κάνουμε την διαφορά και να πάμε παραπάνω .Τα παιδιά αυτά είναι και σε ηλικία που τώρα αρχίζουν και αποδίδουν γιατί έχουμε και ένα σκεπτικό αργά και σταθερά και όχι σε πρώιμη ηλικία και με πρώιμη ανάπτυξη, πολλή προπόνηση και μετά να εγκαταλεΣε ποιά αγωνίσματα του στίβου συμμετέχουν τα παιδιά του ΓΑΣ;

Έχουμε και δρομικά αγωνίσματα που είναι οι ταχύτητες όπως τα 400 μέτρα και τα αγωνίσματα αντοχής και ημιαντοχής, τα αγωνίσματα των εμποδίων που έχουμε πρωταθλητές και στα εμπόδια και τώρα έχουμε και άλματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούμε  φέτος αποκτήσαμε και προπονήτρια για τα άλματα και προπονητή  ρίψεων ήδη έχουμε οκτώ προπονητές.  Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθούμε μέσα από αυτά να βοηθήσουμε τα παιδιά να οδηγηθεί το καθένα στο δικό του κομμάτι.

Από ποιά ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί να προπονείται και να συμμετέχει σε  αγωνίσματα;

Εμείς από το νήπιο όπου βέβαια στην κάθε χρονιά η προπόνηση έγκειται στην χρονολογική και βιολογική ηλικία του παιδιού. Στην αρχή είναι σε παιγνιώδη μορφή , προσπαθούμε να το κάνουμε πιο πολύ ομαδικό. Σιγά σιγά από το γυμνάσιο που δείχνει το παιδί την κλίση του το κατευθύνουμε προς τα εκεί που θα πρέπει να πάει, σε ταχύτητες, σε αντοχή, σε μεσαίες αποστάσεις στα εμπόδια στα άλματα στις ρίψεις και προσπαθούμε να το τοποθετήσουμε εκεί που έχει κλίση και δεξιότητα.

Οι προπονήσεις  γίνονται εδώ σε αυτό το στάδιο;

Γίνονται εδώ. Βέβαια τους αθλητές οι οποίοι είναι είτε στη Εθνική ομάδα είτε θέλουμε  κάτι παραπάνω πηγαίνουμε στο ολυμπιακό Στάδιο , στο βουνό αυτοί που κάνουν αντοχή.

Πηγαίνουμε και σε άλλα στάδια για προπόνηση γιατί εδώ δεν διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό. Όταν βρέχει λόγω έλλειψης στο κλειστού γυμναστηρίου , αναγκαστικά πηγαίνουμε  κάπου αλλού.

Markmarceau

Είστε κι εσείς αθλητής; Συνεχίζετε;

Ήμουν αθλητής εδώ στον ΟΦ Χολαργού από την Πέμπτη Δημοτικού .Τώρα τρέχω  κι εγώ στο Μαραθώνιο .

Οι στόχοι σας;

Φέτος έχουμε κάποια παιδιά και με τους άλλους συναδέλφους έχουμε κάποιους στόχους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν είναι κάτι εύκολο αλλά θα το παλέψουμε. Υλικό καλό υπάρχει.

Χορηγούς βρίσκετε;

Πολύ δύσκολα. Τα τελευταία χρόνια μας βοηθάει ο Φιλοκτήτης από το Ιασώ που κάνει εργομετρικές εξετάσεις  στα παιδιά. Επίσης κάποιες εταιρίες  μας κάνουν προσφορές για την διατροφή των αθλητών μας.

Η διατροφή που ακολουθούν τα παιδιά είναι ειδική;

Ναι ,βασίζεται στις αιματολογικές τους εξετάσεις και στις οργανικές ελλείψεις που έχουν οπότε η διατροφή τους προσαρμόζεται ανάλογα.

Αυτό ισχύει για  όλα τα αθλήματα;

Ναι, στα αγωνιστικά αθλήματα . Τα παιδιά που κάνουν αντοχή θέλουν παρακολούθηση 3 ή 4 φορές τον χρόνο ,οι υπόλοιποι θέλουν μια μικρότερη παρακολούθηση και εργομετρικές εξετάσεις.

Τι θα σας έκανε πιο εύκολη την ζωή , τι θα βοηθούσε περισσότερο;

Ναι ένας κλειστός χώρος, μια οροφή να τρέχουμε από κάτω και ένα γυμναστήριο!

Προπονητές:

Κοκορέτσης Κώστας

Προπονητής Παμπαίδων  και Παγκορασίδων  ασχολούμαι με τα προαγωνιστικά τμήματα και είναι  σ’ αυτές τις ηλικίες που ξεχωρίζουμε πού κλίνουν κάποια παιδιά έτσι ώστε να μπορέσουν στην Δευτέρα και στη Τρίτη Γυμνασίου να εξειδικευτούν .

Εσείς ήσαστε αθλητής ;

Ήμουν αθλητής του στίβου στα σπρίντερ 100 -200 και με συμμετοχή σε Εθνική Ομάδα πριν αρκετά χρόνια

Μέχρι ποια ηλικία μπορεί κάποιος να ασχολείται με τον στίβο;

Στο πικ του φτάνει κάποιος στην ηλικία των  27 – 28 ετών αν συνεχίσει να αθλείται. Πράγμα  το οποίο δεν είναι εύκολο στην χώρα μας, γιατί δεν υπάρχει στήριξη στους νέους αθλητές και επειδή τα παιδιά αναγκάζονται και μπαίνουν στην αγορά εργασίας. Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται αφοσίωση και θυσίες και πρέπει να ασχολείται κανείς αποκλειστικά με τον αθλητισμό. Πολλά παιδιά δεν συνεχίζουν.

kokoretsis-kaloheri

Από τα παιδιά που αθλούνται τα περισσότερα είναι αγόρια ή κορίτσια;

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με το ποδόσφαιρο και έτσι  έχουμε πρόβλημα με τα αγόρια . Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι κορίτσια .

Ένας ενήλικας μπορεί να έρθει να γυμναστεί;

Φυσικά μπορεί να έρθει. Υπάρχει τμήμα ενηλίκων, ένα γενικό πρόγραμμα που βοηθά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης

Όλγα Καλοχέρη

Προπονήτρια αλμάτων

Εγώ ξεκίνησα από  πέρυσι. Δεν έχουμε αναπτυχθεί ακόμα πολύ στο άλμα .Είμαστε περίπου 20. Έχουμε λάβει μέρος μόνο σε διασυλλογικούς αγώνες. Πιστεύουμε ότι φέτος θα έχουμε 2 ή 3 συμμετοχές σε πανελλήνιους αγώνες.

Εσείς ήσασταν αθλήτρια; Έχετε κάποια διάκριση;

Ήμουν πρωταθλήτρια στο  μήκος και το τριπλούν

kalitzidis

Ανέστης Καλιτζίδης

Προπονητής ρίψεων

 Έχουμε περίπου 10 παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε κάποιες διακρίσεις . Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά. Το γήπεδο είναι πολύ καλό, αλλά χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις

 Και τώρα σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους αθλητές του ΓΑΣΧ Στίβου με τις πολυάριθμες διακρίσεις και πρωτιές.

Οι Αθλητές

moukas

ΜΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Αθλητής αποστάσεων αντοχής, γυμνάζεται από το 2010 στο στίβο του ΓΑΣΧ και είναι 18 ετών.

Στόχος για το 2017 να κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ατομικές επιδόσεις: 9.42 στα 3000μ Φ.Ε (φυσικά εμπόδια)   και 16.07 στα 5000μ  2016 .Μέλος Εθνικής ομάδας Εφήβων

2ος, 3000μ Φ.Ε. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

4ος, 5000μ Φ.Ε. Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων

4ος, 3000μ Φ.Ε. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

9ος, 5000μ ,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

2015         

Μέλος Εθνικής ομάδας Παίδων

1ος, 2000μ Φ.Ε ,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

5ος, 3000μ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

4ος, 3000μ Φ.Ε, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

5ος, 4000μ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

2014

2ος, 2000μ Φ.Ε, Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάς-Κύπρος

4ος, 2000μ Φ.Ε, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠαΙδων

9ος, 3000μ ,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

2013

3ος, 3000μ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων

2012

8ος, 3000μ,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων

lekkos

ΛΕΚΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

20 ετών , απόφοιτος ΙΕΚ Προπονητικής

ΑΘΛΗΤΗΣ  ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: 100Μ.-200Μ.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ:         10”95  στα 100Μ. και   22”08 στα 200Μ.

Αθλητής από 12 ΕΤΩΝ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ                                      

2016                             

200Μ.  10ος  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ  ΑΝΔΡΩΝ  ΚΑΙ 12ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

ΣΚΥΤΑΛΗ 4Χ100Μ. 2ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ   ΚΑΙ

4ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

2015                             

200Μ.   8ος   ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΦΗΒΩΝ

ΣΚΥΤΑΛΗ  4Χ100Μ.  2ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΦΗΒΩΝ   ΚΑΙ

 2ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ    ΚΑΙ

4ος  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

2014                             

Τραυματισμένος

2013                             

ΣΚΥΤΑΛΗ  4Χ100Μ.   6ος  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΑΙΔΩΝ

2012                             

ΣΚΥΤΑΛΗ  4Χ100Μ. 4ος  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ      ΚΑΙ

8ος  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ

stavropoulou

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΙΤΑ 

Είναι 16 ετών, γυμνάζεται στον ΓΑΣΧ από το 2008 είναι αθλήτρια εμποδίων και έχει ως στόχο την διάκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό και Συλλογικό πρωτάθλημα

Ατομικές επιδόσεις :

12,31 στα 80μ εμπόδια και  15,52 στα 100μ εμπόδια

2016

1 Α΄θέση στο  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΚΑ

80μ. εμπόδια 12.65

  1. 2η θέση Κλειστού Στίβου

60μ. εμπόδια 9.35

  1. 2η θέση Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κορασίδων

100μ. εμπόδια 15.52

  1. 5η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ 80μ. εμπόδια 12.73
  2. 7η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων

100μ. εμπόδια 12.62

 

2015

  1. 2η θέση Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΚΑ

150μ. 20.24

  1. 3η θέση Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΚΑ

80μ. εμπόδια 12.82

  1. 4η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ

80μ. εμπόδια 12.83

damiris

Δαμίρης Τάσος

21 ετών, τεταρτοετής φοιτητής  ΣΕΦΑΑ στο ΕΚΠΑ

Αθλητής ταχύτητας:  100μ και 200μ

Ενασχόληση με τον αθλητισμό από  7 χρονών,

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017:

 ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ :  10’’72 στα 100μ και  21’’55 στα 200μ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

2016

Στα 200μ : 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Νέων Ανδρών και 6ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Ανδρών

Στα 100μ: 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Νέων Ανδρων

Στα 4χ100μ : 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Νέων Ανδρών  και 4ος  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Ανδρών

2015

 Στα 100μ.:  2ος   στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Νέων Ανδρών και 8ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Ανδρών

 Στα 4χ100μ.:  2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Νέων Ανδρών και  4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Ανδρών

2014

Μέλος ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΦΗΒΩΝ

1ος  ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ στα 100μ. Εφήβων και στην σκυταλοδρομία 4χ100μ αντίστοιχα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων στις Σέρρες,

1η  θέση στα 100μ Εφήβων στην τριεθνή συνάντηση «ΑΝΤΑΓΟΡΕΙΑ –ΚΩΣ 2014»

Στα 100μ. : 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων,

                    7η θέση   στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

                   10η θέση     στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών

Στην σκυταλοδρομία 4χ100μ: 3η  θέση  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων    και

9η θέση   στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών

2013

1η  θέση στα 100μ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

 2η  θέση στην σκυταλοδρομία 4χ100μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ.,

 8η  θέση στην σκυταλοδρομία 4χ100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών

2012

Μέλος ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ

2ος Βαλκανιονίκης στα 100μ Παίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων στην Σερβία

1ος  στα 100μ και

3ος στα 200μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

2ος στα 200μ στο Πανελλήνιο  Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

2011

 Μέλος ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ

2ος στα 200μ στην διεθνή συνάντηση Ελλάδας -Κύπρου

4ος  στα 200μ  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

2010

1ος στα 150μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων

1ος στα 300μ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων

Μια υπέροχη ημέρα γεμάτη από χαμόγελα, νιάτα, επιτυχίες ανθρώπους που πιστεύουν και αγωνίζονται για τον κότινο της νίκης όπως οι πρόγονοί τους χιλιάδες χρόνια πριν !

Και εμείς όλοι περήφανοι τους καμαρώνουμε, τους χειροκροτούμε,   και τους στηρίζουμε !

mikroi-proponoumenoi

mikroiathlites

Επικοινωνία:

Διεύθυνση: Ζακύνθου 2,

Χολαργός 155 62

Τηλέφωνο: 21 0652 2954