Για την πόλη μας που αξίζει: Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου

Για την πόλη μας που αξίζει: Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου
Για την πόλη μας που αξίζει: Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου
Η Δημοτική Παράταξη “Για την πόλη μας που αξίζει” του υποψηφίου δημάρχου κ. Κώστα Τίγκα πραγματοποίησε τα εγκάινια του εκλογικού κέντρου. Διαβάστε το δελτίο τύπου που μας απέστειλε.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου στην οδό Βουτσινά 69 στην πλατεία Δημοκρατίας, στην καρδιά του Χολαργού, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Πάνω από 600 συμπολίτες μας έδωσαν το «παρών» και τίμησαν τον Κώστα Τίγκα και τον συνδυασμό «Για την Πόλη που μας Αξίζει». Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου κατέδειξε  την εμπιστοσύνη και υποστήριξη προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Τίγκα και την άξια ομάδα του συνδυασμού.

Η προσέλευση των συμπολιτών μας  υπερέβη όλες τις προβλέψεις. Από τα βάθη της καρδιάς μας,  θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημότες και κατοίκους του Όμορφου Δήμου μας, για την συγκινητική  παρουσία τους.

Κοινό μήνυμα ήταν η ανάγκη για αλλαγή στην πόλη μας και η μετάβαση από τον «εξαφανισμένο» σημερινό Δήμαρχο σε μία Νέα Δραστήρια Δημοτική Αρχή που θα ενδιαφέρεται πραγματικά και καθημερινά για τα προβλήματα των κατοίκων.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση για τους δημότες σε διπλανά εστιατόρια όπου φυσικά συνεχίστηκε ο παραγωγικός διάλογος μαζί τους.

Η θερμή υποστήριξη των συμπολιτών μας, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επιβεβλημένη αλλαγή στην πόλη μας.

 

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.