Δημήτρης Τούτουζας: Ενωμένη η κοινωνία μας θα αντέξει και θα μείνει όρθια

Δημήτρης επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ και Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος
Δημήτρης επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ και Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος
 Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ, Δημήτρης Τούτουζας, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο. Συζήτησαν τα μέτρα που έχει λάβει ο δήμος και ο Δημήτρης Τούτουζας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τις τελευταίες ημέρες, με την εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού και στην χώρα μας, ζούμε σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς, αγωνίας και επιφυλακτικότητας.

Για να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, απαιτείται πλήρης σεβασμός στα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα προφύλαξης που ανακοινώνουν οι αρμόδιες επιστημονικές επιτροπές. Είμαι σίγουρος ότι με την ωριμότητα, την αυτοσυγκράτηση, την συνεργασία και την αλληλεγγύη που θα επιδείξουμε όλοι, θα περάσουμε αυτή την περίοδο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Συντασσόμαστε πλήρως με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο το δύσκολο έργο της.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η σημερινή συνάντηση όπου δηλώσαμε τη στήριξη μας στα μέτρα του δήμου αλλά και επισημάναμε την ανάγκη λήψης αυστηρότερων μέτρων ειδικά για τους χώρους άθλησης και τα πάρκα όπου παρατηρείται έλλειψη κοινωνικής ευθύνης και ωριμότητας.

Παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι η ελληνική κοινωνία θα αντέξει αυτή την κρίση, σοφότερη και ενωμένη. Γιατί στα δύσκολα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά»

Γραφείο Τύπου ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

16.03.2020