Δημοτική παράταξη “8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ

Η δημοτική παράταξη “8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση

Καλούμε τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού να σταματήσει να εκμεταλλεύεται την κρίση του κορωνοϊού αξιοποιώντας ειδικές διατάξεις του νόμου προκειμένου να περάσει σημαντικές αποφάσεις χωρίς δημόσιο διάλογο.

Εμείς ουδέποτε ερωτηθήκαμε, ούτε συναινέσαμε στη δια περιφοράς διαδικασία και ένταξης ως “εκτός ημερήσιας διάταξης” του θέματος μετεγκατάστασης του 3ου Νηπιαγωγείου Σχολείου και της δημιουργίας τριών ακόμη παραρτημάτων Νηπιαγωγείων στο αμφιβόλου καταλληλόλητας, υπό μίσθωση κτίριο της οδού Ναβαρίνου.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε, αφού ανοίξουν τα σχολεία με το καλό.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να είμαστε όλοι μετρημένοι. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στο πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση και πως θα θωρακίσουμε καλύτερα την τοπική μας κοινωνία.

Ήδη, και από τις πρώτες μέρες, καταθέσαμε συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων τόσο για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης, όσο και για τη βελτίωση του τοπικού συστήματος υγείας.

Όπως έχουμε δηλώσει στην κρίσιμη αυτή κατάσταση, είμαστε στη διάθεση του Δήμου για όποια βοήθεια χρειαστεί να δώσουμε. Όχι όμως για φωτογραφίες στο γραφείο του Δημάρχου.

 

8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μια Βιώσιμη Πόλη