Δράσεις μαθητών στο πλαίσιο της Εκστρατείας “Green Step”

Με το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώθηκε για αυτή τη χρονιά η Εκστρατεία Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού “Green Step”, η οποία απευθύνεται σε μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας.
Οι μαθητές των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου και των 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Χολαργού, στο πλαίσιο της εκστρατείας, παρουσίασαν στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» τις δράσεις και τις δημιουργίες τους.

Ακούσαμε το τραγούδι τους για το περιβάλλον, το τραγούδι τους για την Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού», μας παρουσίασαν τις δράσεις τους  στους σχολικούς κήπους, την αφίσα τους για το περιβάλλον και πολλά άλλα.

Υπεύθυνη της εκστρατείας είναι η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα και όλη αυτή την προσπάθεια, που στόχο έχει οι νέοι της πόλης μας να διαμορφώσουν αξίες και διάθεση για ενεργό συμμετοχή στην προστασία του περιβάλλοντος, υποστήριξαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου κ. Αρτέμης Βατικιώτης, η υπάλληλος της υπηρεσίας κα Εξάρχου και η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

Η Εκστρατεία “Green Step” με δεν σταματά εδώ. Είναι  ένας ζωντανός οργανισμός, με συνεχόμενες δράσεις και ενημερώσεις, μέσα και έξω από τα σχολεία μας και α συνεχιστεί με το άνοιγμα των σχολείων μας τον Σεπτέμβριο.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων