Δυναμική η Παρουσία του ΓΑΣ Χολαργού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής!

Δυναμική η Παρουσία του ΓΑΣ Χολαργού
Δυναμική η Παρουσία του ΓΑΣ Χολαργού

Δυναμική η Παρουσία του ΓΑΣ Χολαργού! Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Β’ Κατηγορίας (Νεανίδων) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 20-22 Απριλίου 2019, ο Γ.Α.Σ Χολαργού κατέκτησε την  7η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό, ενώ στον τελικό οργάνων η Εγγλέζου Ελπίδα πέρασε στην 7η θέση στις κορίνες.

Επίσης οι αθλήτριες Τσιάπαλη Κατερίνα και Σιδηρόγλου Λία αγωνίστηκαν ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής στην κατηγορία αυτή και είχαν πολύ δυναμική παρουσία αντίστοιχα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες τόσο για την μεγάλη τους πρόκριση όσο και για την πολύ μεγάλη προσπάθεια να σταθούν στο ύψος ενός τόσο υψηλού επιπέδου Πανελληνίου Πρωταθλήματος!!!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους να κατακτούν συνεχώς υψηλότερους στόχους έχοντας αποκομίσει περισσότερες εμπειρίες μέσα από την συμμετοχή σε ολοένα και δυσκολότερους αγώνες!!!

Τέλος ευχές για  ταχεία ανάρρωση στέλνουμε στην αθλήτρια Κονιστή Ειρήνη, νεάνιδα του αγωνιστικού τμήματος,  η οποία λόγω κατάγματος μεταταρσίου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.