Εγκαίνια στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου και βράβευση του Μιχάλη Υφαντή

Εγκαίνια στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου
Εγκαίνια στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου
Με πλήθος κόσμου και κυρίως παιδιών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση των εγκαινίων περιελάμβανε αθλητικές δραστηριότητες σε όλα τα ανοικτά και πλήρως ανακατασκευασμένα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου, γήπεδα μπάσκετ, τένις και beach volley και στο χώρο του στίβου.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες του έργου, όπως η τοποθέτηση ταρτάν, η εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, η κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, η τοποθέτηση νέας περίφραξης κ.α.

Επίσης ανακοίνωσε ότι μέσα στο Οκτώβριο ξεκινά η επίστρωση του στίβου στο Αθλητικό  Κέντρο Χολαργού, με ταρτάν, καθώς και πολλές άλλες εργασίας, όπως και ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαγωνισμού έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου (Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Παπάγου, γήπεδο οδού Φλωρίνης, γήπεδο τένις Μεγάλου Πάρκου Παπάγου, Δημοτικού Σταδίου ‘Μ. Μαρσώ’, γήπεδο οδού Ναυαρίνου, Κλειστό Γυμναστήριο  ‘Α. Τρίτσης’, κ.α.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την π. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κα Τζίνα Αρβανίτη, τη Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας, κα Βασσάλου και τον επιβλέποντα μηχανικό κ. Φάρκωνα, για το εξαιρετικό αυτό έργο, το οποίο είναι ελεύθερο προς χρήση από όλους τους πολίτες και παρέδωσε τα κλειδιά της εγκατάστασης στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, κ. Δημήτριο Οικονόμου, με την ευχή να είναι πάντα γεμάτος, όπως την ημέρα των εγκαινίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τον διακεκριμένο αθλητή της πόλης μας, Μιχάλη Υφαντή για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τον αθλητισμό του Δήμου μας.

Ο Μιχάλης Υφαντής μεγάλωσε στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου, αφού επί 30 περίπου χρόνια, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Α.Σ. Παπάγου, σε τοπικά πρωταθλήματα, στις Β’ και Γ’ Εθνικές κατηγορίες, στην Α1 και στην Α2 και έφτασε μέχρι την Ευρώπη, υπηρετώντας με πάθος τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ Βασίλειος Ξύδης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Αριστείδης Γολέμης, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αττικής κ. Γεωργακόπουλος και η ταμίας της Ομοσπονδίας ΑμεΑ κα Ζωγράφου.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους σπουδαίοι αθλητές όπως, οι Παραολυμπινίκες Μιχάλης Σεϊτης και Δήμητρα Κοροκίδα, η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας beach volley Πέννυ Καραγκούνη, ο πρωταθλητής στίβου Σπύρος Βασδέκης, η πρώτη γυναίκα Μαραθωνοδρόμος Γεωργία Χριστοδούλου, καθώς και εκπρόσωποι και αθλητές των Συλλογών Α.Σ. Παπάγου, Ολυμπιάδα Παπάγου, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού, Αθλητική Ένωση Χολαργού, ΑΚΟ ΑΡΗΣ Χολαργού και  Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Παπάγου – Χολαργού.

 

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων