Εγκαίνια του Aquabirth pregnancy & family fitness place με μεγάλες προσφορές!!

Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε  στα εγκαίνια του νέου χώρου του  Aquabirth pregnancy & family fitness place. Του πρώτου ολοκληρωμένου χώρου άσκησης που αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης, της λοχείας και της μετέπειτα πορείας της νέες μαμάς μέχρι να πετύχει το στόχο της να γίνει έτσι όπως εκείνη θέλει και ονειρεύεται!!

Είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες Ιωάννα και Δημήτρη  Δείτε τι μας είπαν:

Χθες κάναμε εγκαίνια ξανά μετά από δύο χρόνια, για το Aquabirth pregnancy & family fitness place, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα δύο φορές!
Η Νάντια, η Μόνικα και όλη η ομάδα, φανεροί και μη, είναι οι πυλώνες του Aquabirth, και οι άνθρωποι οι οποίοι οδηγούν το όνειρο αυτό ένα βήμα πιο πέρα!! Μαζί προχωράμε, μαζί δημιουργούμε!!
Και κάτι ακόμα!

Έχουμε συνεργασίες που μας τιμούν και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη την ουσιαστική υποστήριξη που έχουν προσφέρει. 🙏
Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε η αποδοχή και η υποστήριξη των μαθητριών μας. Ο νούμερο ένα τρόπος που μαθαίνουν για εμάς νέες και μέλλουσες μαμάδες είναι επειδή μας συστήσατε εσείς και αυτό για μας αξίζει όλα τα λεφτά και τα γλυκά του κόσμου μαζί. 🌷
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Το Aquabirth, είναι ο Στόχος μας, να έχει η μέλλουσα μαμά όσο το δυνατόν καλύτερη εγκυμοσύνη, χωρίς πόνους και στρες, με όσο το δυνατόν πιο καλη φυσική κατάσταση μέχρι τον τοκετό!

Η σωματική προετοιμασία για τον τοκετό δεν καλύπτεται από μας σ ένα μόνο θεωρητικό μάθημα αλλά σε 2 μήνες όπου θα προετοιμάσουμε την έγκυο, με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο για έναν πιο «εύκολο» και ήρεμο τοκετό. Φέρνοντας στον κόσμο το μωράκι τους οι νέες μανούλες πιά μπορούν να βρουν σε μας, εκτός από άλλες μαμάδες που μπορούν να μοιραστουν τις ανησυχίες τους και τις χαρές τους και ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά τον τοκετό!

Στο μάθημα μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τα μωράκια τους, δινοντάς τους την δυνατότητα να θηλάζουν όποτε το έχουν ανάγκη! Φτάνοντας σιγά σιγά και προσεκτικά περίπου στους 5-6 μήνες μετά τον τοκετό, η μαμά μπορεί να βρεί σε μας πιο δυναμικά προγράμματα που θα την βοηθήσουν στο «body back”!! Functional, yoga, pilates αλλάλογα με τις επιθυμίες της!

Για τις μαμάδες μαλιστα που δεν έχουν που ν αφήσουν τα μωράκια τους, παρέχουμε και παιδαγωγό καθώς η μαμά ασκείται! Αλλά δεν θα μπορούσαμε ν αφήσουμε τους μπαμπάδες παραπονεμένους, γι αυτό δημιουργήσαμε ένα τμήμα αυστηρά για μπαμπάδες κατανοώντας τις ανάγκες τους για εκτώνωση και τον περιορισμένο χρόνο του διαθέτουν!!

Το Aquabirth υποστηρίζουν εξειδικευμένοι συνεργάτες που μπορούν να στηρίξουν την γυναίκα σ αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής της ολοκληρωτικά!

Γιορτάζουμε τα εγκαίνια μας, προσφέροντας έκπτωση 20% για τον πρώτο μήνα στα νέα μας προγράμματα!! Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και 03/03!

Fit 4 Dad- functional – Ανοιχτό μάθημα Τρίτη 27/2, 21.30!!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 21.30- 22.15

Pilates – Body Back Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Δευτέρα 18.30- 19.20 & Τετάρτη 19.40- 20.30

Vinyasa Yoga – Body Back Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Δευτέρα 19.30- 20.30 & Τετάρτη 18.30- 19.30

Θεατρικό Παιχνίδι για βρέφη & γονείς- Ανοιχτό μάθημα Παρασκευή 2/3, 4-12 μηνών, 18.15- 19.00  &  13- 24 μηνών 19.00- 19.45

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Παρασκευή , 4-12 μηνών, 18.15- 19.00  &  13- 24 μηνών 19.00- 19.45

Φανερωμένης 30, Χολαργός

Για κρατήσεις:

☎2114047772 & 6987 586485

info.aquabirth@gmail.com

www.aquabirth.gr

 

 

 

💕