Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια μας πάει ο « Αλέξανδρος»

Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια
Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια
 Ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Παπάγου <Ο Αλέξανδρος μας παρουσιάζει το  πρόγραμμα της τριήμερης εκδρομής ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΖΑΖΟΡΟΧΩΡΙΑ-  που θα πραγματοποιηθεί στις 1-2-3 Δεκεμβρίου 2017.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

1η ΗΜΕΡΑ Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017.

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από τον Αλέξανδρο-Ολυμπιάδα με πούλμαν 36 θέσεων μόνον, (ειδικό για τα Ζαγοροχώρια).

Πρώτη στάση στην Ακράτα για καφέ (κ.λ.π.) και μετά ,μέσω της καλωδιακής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου και μέσω της Ιονίας οδού, συνεχίζουμε για τα Γιάννενα. Θα κάνουμε μία παράκαμψη στον κόμβο της Αμφιλοχίας  για να γευματίσουμε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο της πόλης   (προαιρετικό). Μετά το φαγητό θα συνεχίσουμε με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, αν χρειαστεί, και θα φθάσουμε στον προορισμό μας, τα Γιάννενα  και στο ξενοδοχείο   <<PALLADION>>,  στο κέντρο της πόλης  (Νότη Μπότσαρη 1).Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Απόγευμα ελεύθερο. (Πιθανή διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο για τους πιο ζωηρούς).

2η ΗΜΕΡΑ Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Μετά το πρωινό,  αναχωρούμε από το ξενοδοχείο  μας για το Δυτικό Ζαγόρι. Πρώτη στάση το χωριό ΒΙΚΟΣ, κτισμένο σε υψόμετρο 770 μέτρων στην άκρη του φαραγγιού του Βίκου, κοιτάζει το Πάπιγκο από ψηλά και τις  κορυφές της Άστρακας (Τύμφη ).Στην συνέχεια αφού περάσουμε το χωριό Αρίστη και  κάνουμε μικρή απαραίτητη στάση στον ποταμό Βοιδομάτη, φθάνουμε στο Πάπιγκο, έναν από τους ωραιότερους παραδοσιακούς οικισμούς, που βρίσκεται πολύ κοντά στο φαράγγι του Βίκου κα μέσα στον εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου.  Ελεύθερος χρόνος να χαρούμε το Πάπιγκο και το Μικρό Πάπιγκο και να γευματίσουμε (προαιρετικό),  σε κέντρο του οικισμού. Επόμενη στάση το Μονοδένδρι με την όμορφη εκκλησία του Αγ. Αθανασίου στη κεντρική πλατεία. Από εδώ θα κατευθυνθούμε περπατώντας στο Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής , που είναι σφηνωμένο σε απότομο βράχο, με θέα το φαράγγι του Βίκου και που είναι καταγεγραμμένο και στο βιβλίο Γκίνες ,ως το βαθύτερο φαράγγι στον κόσμο. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο, καφέ κ.λ.π. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Βράδυ ελεύθερο.

3η ΗΜΕΡΑ Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, παίρνουμε τις αποσκευές μας και αφού τις τοποθετήσουμε στο πούλμαν, έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση της  πόλης των Ιωαννίνων . Θα επισκεφθούμε  με το πούλμαν τα αξιοθέατα της, (όπως κάστρο κ.λ.π.). Μετά την επίσκεψή μας στη πόλη, θα κατευθυνθούμε  στην προκυμαία,  για να επιβιβαστούμε  στο πλοιάριο  που θα μας πάει στο Νησάκι του Αλή Πασά, που είναι ανακηρυγμένο, ως παραδοσιακός οικισμός,  με πολλά  αξιοθέατα. (Ανακαινισμένες Μονές-Μουσείο Αλή Πασά που στεγάζεται η Μονή του Αγ. Παντελεήμονα). Έξοδα ατομικά.

Μετά  την επιστροφή μας από το νησάκι θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της πόλης (προαιρετικό).Μετά το φαγητό μας, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω της Ιονίας οδού για Αθήνα-Παπάγου- με μικρές ολιγόλεπτες  στάσεις, αν υπάρξει ανάγκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.  Μετακινήσεις-περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.

Διαμονή 2 διανυκτερεύσεις με 2 πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο PALLADION.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.  Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, (είσοδος σε χώρους με εισιτήριο κ.λ.π.).

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ. 1). Σε δίκλινο δωμάτιο 110 Ευρώ, 2).Σε μονόκλινο δωμάτιο 140 Ευρώ.  3).Σε τρίκλινο δωμάτιο 105 Ευρώ. Τα μη μέλη επιβαρύνονται με 10 ευρώ επί πλέον.

Οι αρχηγοί, διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος της εκδρομής, για τεχνικούς λόγους, ή ανωτέρω, βίας, ή για τον σκοπό καλλίτερης εξυπηρέτησης των  μελών του Συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.  καταβάλλοντας ολόκληρο το αναλογούν αντίτιμο της εκδρομής, για να εξασφαλίστε την θέση σας έγκαιρα , διότι το πούλμαν  είναι 36 θέσεων και διότι δεν ανεβαίνει μεγαλύτερο στο Πάπιγκο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.  Βογιατζής Αλέκος 210 6515566, 6944383032,

Κων/νου Φιφή      2106510300-6974859086