Εξαιρετικά επιτυχημένη η 1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α

1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α
1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση στην 1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α με τη συνεργασία του  Εργαστήριου Ιατρικής Φυσικής, του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα :

“Εκπτώσεις αλλού, όχι στο Νου. Πρόγραμμα Νοητικής και Σωματικής Ενδυνάμωσης, στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού “.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του ΚΑΠΗ υπό στην διεύθυνση της κ. Κατερίνας Μάσκα . Στο πιάνο συνόδευσε  η σολίστ κ. Μιμή Ρουφογάλη.

Στην έναρξη τής ημερίδας απηύθηναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κ. Χρύσα Παρίση.

Την ημερίδα προλόγισε η προϊσταμένη του Υγειονομικού Τμήματος Επισκ. Υγείας- Msc προληπτικής Ιατρικής κ. Σοφία Αργυροπούλου

Ακολούθησαν οι κεντρικές ομιλίες από τους Αναπληρωτή καθηγητή του ΑΠΘ κ. Παναγιώτη Μπαμίδη, τον Ιατρό Νευρολόγο κ. Λυκούργο Καρτσακλή, την Ψυχολόγο κ. Εβελυν Αγγελοπούλου, τον γυμναστή κ. Απόστολο Βαζούκη και τον Φυσιοθεραπευτή κ. Χρήστο Κομισσόπουλο.

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε επίδειξη των προγραμμάτων νοητικής ενδυνάμωσης.

Στην ημερίδα εγγράφηκαν,  και έλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης 270 άτομα. Στο πρόγραμμα εγγράφηκαν και έλαβαν κωδικούς 125 άτομα .

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς ομιλητές για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους και την συνεργασία τους

Τους χορηγούς της εκδήλωσης  Ιωάννη Τσαπράζη Α.Ε , Περιθάλπειν Αναλώσιμα είδη ιατρείου- ορθοπεδικά, TBS Total Business Solutions, Νερό Διώνη, Piu Verde & Ολυρα.

Την προϊσταμένη κ. Σοφία Αργυροπούλου και  το προσωπικό του Υγειονομικού τμήματος του ΔΟΚΜΕΠΑ.

 

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος Δ.Σ.

1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α01 kosmonea
1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α02 kosmonea
1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α03 kosmonea