Η Κιβωτός του Κόσμου και το έργο του Πατέρα Αντώνιου υποστηρίζονται από την ΑΕ Χολαργού.

Κιβωτός του Κόσμου
Κιβωτός του Κόσμου
Η ΑΕ Χολαργού στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και διοργανώνει σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ τo ερχόμενο Σάββατο 12/1 κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον Πανιώνιο τις ακόλουθες δράσεις:

Στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Χολαργός – Πανιώνιος θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ της ομάδας παίδων του Συλλόγου μας και ομάδας επιλέκτων αθλητών της Κιβωτού του Κόσμου.

Μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την Κοπή της πίτας του συλλόγου,  θα βραβευτεί για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ο πάτερ Αντώνιος.

Σε συνεννόηση με την Κιβωτό του Κόσμου καθ´όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του συλλόγου (κλειστό Αντ. Τρίτσης). Σας καλούμε να συνεισφέρετε ότι μπορεί ο καθένας.

Προσοχή: Τρόφιμα και είδη των οποίων η συντήρηση απαιτεί ψυγείο θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα μεταξύ 13:00-15:30.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι στον αγώνα και την εκδήλωση της Κοπής της πίτας θα είναι παιδιά που φιλοξενούνται από την Κιβωτό του Κόσμου και ο ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου γνωστός και ως «πάτερ Αντώνιος» στον οποίο απονεμήθηκε πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το βραβείο του «Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη».