ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΟΠ

Ο Κοσμάς Μελισσάρης – Παπανικολάου θα είναι πλέον ο προπονητής του Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ,Σ. του συλλόγου:

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ, συνεχίζοντας την προσπάθειά του και συνεπής στους στόχους του για αναπτυξιακό μπάσκετ και ανανέωση, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο προπονητή για το ανδρικό τμήμα. Με το βλέμμα στο μέλλον, για να συνεχίσουμε με φρεσκάδα και νέα ορμή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Χρήστο Σγουρίτσα, επιλέξαμε ως τον πλέον κατάλληλο τον Κοσμά Μελισσάρη-Παπανικολάου.

Για την αποτελεσματικότητα αυτής της προσπάθειας, ο νέος προπονητής μας αναλαμβάνει και την εποπτεία του εφηβικού τμήματος μέσω της άμεσης συνεργασίας με τον προπονητή του εφηβικού, με στόχο τη δημιουργία των προϋποθέσεων και των συνθηκών εκείνων για την προώθηση και τη συμμετοχή εφήβων ή νεότερων, και στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ανδρικού.

Ο Κοσμάς είναι ¨μπασκετικό¨ παιδί του συλλόγου μας, παίκτης από τις ακαδημίες μέχρι και το ανδρικό τμήμα. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 19 ετών στην ακαδημία της Ολυμπιάδας Παπάγου με σημαντικότατη συνεισφορά στην καθομολογούμενη αναπτυξιακή επιτυχημένη πορεία των τμημάτων υποδομών μας και αποτελεί αδιάλειπτα βασικό στέλεχος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου μας. Έχει λάβει μέρος σε πέντε (5) Final Four ακαδημιών ΕΣΚΑ κατακτώντας 3 φορές την 1η θέση και 1 φορά την 3η θέση και βέβαια με αντίστοιχες διακρίσεις σε άλλες διοργανώσεις τουρνουά της Αττικής.

Πριν από τρεις σεζόν οδήγησε το Εφηβικό του ΕΦΑΟΖ (Φιλαθλητικού) στην Α΄ Κατηγορία όπου και παραμένει συνεχίζοντας και τη νέα σεζόν 2020-21. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στη Γ΄ Εθνική του ΕΦΑΟZ (Φιλαθλητικό), προπονητής εφηβικού και τμημάτων υποδομών στο ΓΣ Κορωπί και προπονητής καλαθοσφαίρισης στο Byron College.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης. Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό τμήμα ΜΒΑ (University of East London) και είναι τελειόφοιτος στο τμήμα BSc Physiotherapy (Queen Margaret University). Έχει επιλεγεί από την Ε.Ο.Κ. και συμμετέχει στο πρόγραμμα “FIBA EUROPE COACHING CERTIFICATE 2019-2021”.

Ο αξιόλογος προπονητής Δημήτρης Μπουζούλας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου μας προπονητή στο ανδρικό τμήμα, ο οποίος παραμένει και στο τιμόνι του εφηβικού τμήματος.

Είμαστε βέβαιοι πως το φιλόδοξο εγχείρημα που σχεδιάζουμε θα είναι αποτελεσματικό και σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων προπονητικών μεθόδων, θα αποδώσουν εξαιρετικό αναπτυξιακό έργο.

Με τις καλύτερες ευχές μας για καλή επιτυχία και με την υπόσχεση της αμέριστης συμπαράστασής μας,

Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου