Με αργυρό μετάλλιο και βελτίωση επιδόσεων γύρισε ο ΓΑΣ από τα Τρίκαλα

Με αργυρό μετάλλιο
Με αργυρό μετάλλιο
Με ένα αργυρό μετάλλιο, μία 5η ομαδική νίκη και πλασαρίσματα με βελτίωση των ατομικών επιδόσεων όλων των αθλητών και αθλητριών μας, έκλεισε η χειμερινή περίοδος στα Τρίκαλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος.

Η Θεοφιλίδου Ρέα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα 3.000μ. ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα από 86 κορασίδες.


Στην κατηγορία των εφήβων ο Μούκας Γιώργος -που ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και μία ίωση τις τελευταίες 15 ημέρες- τερμάτισε στην 21η θέση στα 6.000μ.


Στα 10.000μ. στην κατηγορία των ανδρών είχαμε την επανεμφάνιση, μετά από χρόνια, του Βουτσινά Γρηγόρη, ο οποίος κατέκτησε την 38η θέση και του Περράκη Μιχάλη που βελτίωσε αρκετά την επίδοση του τερματίζοντας στην 59η θέση.

Τέλος στην κατηγορία των γυναικών μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις των αθλητριών μας που πάλεψαν μέχρι τα τελευταία μέτρα για την κατάκτηση ενός ομαδικού μεταλλίου που χάθηκε στις λεπτομέρειες.
Αναλυτικά: 25η θέση για την Σπανούδη Σταυρούλα, 29η για την Δελή Ευαγγελία, 38η για την Βάγγερ Τερέζα και 41η για την Μπουσίου Φλώρα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.!