Με Χρυσά και ασημένια μετάλλια γύρισαν κορίτσια του ΓΑΣ Χολαργού……

Με Χρυσά και ασημένια μετάλλια γύρισαν  κορίτσια του ΓΑΣ Χολαργού
Με Χρυσά και ασημένια μετάλλια γύρισαν κορίτσια του ΓΑΣ Χολαργού
Με Χρυσά και ασημένια μετάλλια γύρισαν  κορίτσια του ΓΑΣ Χολαργού από την Βουλγαρία και την Πορτογαλία.
Πιο συγκεκριμένα

BULGARIA ,7-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Στον διεθνή αγώνα “The Necklace of Desislava που πραγματοποιήθηκε στην Βουλγαρία  στις 7 και 8 Απριλίου 2019, ο Γ.Α.Σ. Χολαργού εκπροσωπήθηκε με 3 αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής οι οποίες είχαν εξαιρετική απόδοση και η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχίες.

Ειδικότερα:

Γκικόκα Λάουρα:  1η σχοινί, 2η μπάλα, 2η κορίνες, 3η Σύνθετο Ατομικό

Εγγλέζου Ελπίδα: 1η κορίνες, 1η σχοινί, 5η κορδέλα

Σιδηρόγλου Λία: 3η σχοινί, , 6η κορίνες, 6η κορδέλα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας και στις προπονήτριες μας, Nelly Asenova, Γαλάνη Σοφία, Τζόβα Έλλη, Βουρλή Ελένη και Αργύρη Γεωργία μπαλέτο!

9o ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΠΕΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, 27-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Στο βάθρο των νικητριών ανέβηκε  η αθλήτρια του Γ.Α.Σ Χολαργού Αυγητίδου Αιμιλία, κατά την διάρκεια του Διεθνούς ‘Οπεν Αεροβικής Γυμναστικής που έγινε στο  Καντανιέντε της  Πορτογαλίας  από τις 27-31 Μαρτίου 2019.

Η Ελληνική πεντάδα την οποία στελεχώνει η αθλήτρια του Συλλόγου μας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην 3η θέση και άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μαΐου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, εκεί όπου θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της την είσοδο στον τελικό.

Άξιες συγχαρητηρίων είναι και οι αθλήτριες Θεοδωρακέα Αναστασία για τη συμμετοχή της στο ατομικό Νεανίδων και Παππά Σοφία  που συμμετείχε στην κατηγορία Γυναικών.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές μας Πολύζο Δημήτρη, Κιούση Πέγκυ και Ακριτίδου Πασχαλιά για την τόσο αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλουν!