«Μηδενική Αξία» έχει η Ασφάλεια των Πολιτών για το Δήμο

Η εικόνα τη νύχτα. Ποιος αλήθεια τολμά  να περάσει;
Η εικόνα τη νύχτα. Ποιος αλήθεια τολμά να περάσει;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ζητήματα του Δημότη
Δελτίο Τύπου 47
                                                                                                                             11 Νοε. 2017
Κινούμενοι από Χολαργό προς Αγ. Παρασκευή στην οδό Ναυαρίνου και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την οδό Καραολή και Δημητρίου συναντάμε στα δεξιά μας λίγο πριν τα όρια με την Αγ. Παρασκευή, ένα πολύ όμορφο πάρκο. Το μεγάλο πρόβλημα του πάρκου αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη φωτισμού και διάβασης των πεζών επί της οδού Ναυαρίνου.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης επισκεφθήκαμε τρεις φορές το πάρκο προκειμένου να αποτυπώσουμε την πραγματικότητα. Τα 22 φωτιστικά σημεία που υπάρχουν ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ούτε έστω ένα. Προφανώς δεν κάηκαν οι λάμπες σε ένα βράδυ αλλά είναι εμφανές ότι είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας, ανεπάρκειας και εγκατάλειψης.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι με το φωτισμό του πάρκου δεν ασχολήθηκε κανείς από τη Δημοτική Αρχή. Καλό θα είναι εκτός από τον «Εν Κρυπτώ» και μόνο παρουσία 3 δημοτών, ωραιοποιημένο απολογισμό που μας παρουσίασε ο Δήμαρχος και περίπου ……….πιστεύσαμε ότι ζούμε σε ένα Δήμο που όλα τα προβλήματα είναι λυμένα, να ασχοληθεί κάποιος και με την άκρως επικίνδυνη από πλευράς ασφάλειας κατάσταση που συμβαίνει στο πάρκο.

Yπόλοιπο Λάμπας. Αδιαφορία, ανεπάρκεια και εγκατάλειψη.
Yπόλοιπο Λάμπας. Αδιαφορία, ανεπάρκεια και εγκατάλειψη.
Κάποτε ήταν φως. Τώρα είναι μόνο ο ιστός.
Κάποτε ήταν φως. Τώρα είναι μόνο ο ιστός.

Οι γείτονες μας είπαν ότι δύο σοβαρά θέματα ασφάλειας τους απασχολούν στην περιοχή. Το ένα είναι ο ανύπαρκτος φωτισμός του πάρκου που μόλις σουρουπώσει δεν τολμά κανένας να μπει μέσα ή να το περάσει, αλλά και οι κίνδυνοι που δημιουργούνται και στα γύρω σπίτια από το μειωμένο φωτισμό. Το δεύτερο είναι η έλλειψη διάβασης πεζών στην οδό Ναυαρίνου και ο σοβαρότατος κίνδυνος που διατρέχει κάποιος όταν θέλει να περάσει από το πάρκο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Διαβάζουμε στο Προεκλογικό σας Πρόγραμμα μέσα στο οποίο μεταξύ των πολλών υποσχέσεων που δώσατε για να υφαρπάξατε την ψήφο των συνδημοτών μας, στη σελίδα 27 λέτε :

« Ενισχύουμε το δίκτυο φωτισμού με φωτοβολταϊκές πλάκες με στόχο τη βελτίωση του φωτισμού και την εξοικονόμηση ενέργειας».

« Αντικαθιστούμε τους λαμπτήρες με αντίστοιχους χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης».

Μακάρι να υπήρχαν λαμπτήρες. Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα και δυστυχώς ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΝΑ.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Οι συνεχείς καθημερινοί έλεγχοι του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού μέσω Ηλεκτρονικού Προγράμματος και αντικατάσταση λαμπτήρων ή αποκατάσταση βλάβης την ίδια μέρα.