Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές!

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές
Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές
Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές!Μια πολύ γευστική συνταγή του φίλου μας κ.Νάσου σας δίνουμε σήμερα. Προσέξτε τα μικρά μυστικά που θα κάνουν το πιάτο σας ξεχωριστό

Σοτάρουμε το μοσχαράκι με φυτινη ώσπου να ροδίσει και το σβήνουμε με άσπρο κρασί.

Μετά βάζουμε τρεις φρέσκες ντομάτες τριμενες, λίγο νεράκι και μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Το μυστικό για να γίνει το μοσχαράκι πεντανόστιμο είναι να βάλουμε αντί για αλάτι δυο κύβους Knorr κοτόπουλο !

Το σιγοβράζουμε ώσπου το κρέας να μαλακώσει Το συνοδεύουμε με φρεκοτηγανισμένες πατάτες και φρέσκια σαλάτα εποχής.

Καλή σας όρεξη