Οδηγός επιβίωσης για τις εκπτώσεις. Κυριακή 15/1με μαγαζιά ανοιχτά !

εκπτωσεις-kosmonea-001

Της Ειρήνης Γαβαλά-Χαρδαλιά (*)

6 πολύτιμες συμβουλές σας δίνουμε σήμερα για τις εκπτώσεις. Ακολουθήστε τις ευλαβικά για να αποφύγετε λανθασμένες ,παρορμητικές αγορές για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

1.Κάντε μια διερευνητική έρευνα στα μαγαζιά πριν αποφασίσετε

Και προσοχή όσο κι αν προσπαθήσετε να κρύψετε το δερμάτινο μπουφανάκι στο νούμερό σας σε μια γωνιά κάτω από άλλα ρούχα, οι πωλήτριες θα το ξεθάψουν και θα το τακτοποιήσουν στη θέση του.

2.Shopping detox

Πριν πάτε για ψώνια ,ελέγχετε διεξοδικά τα ρούχα σας σε ντουλάπες και συρτάρια .Έτσι θα αποφύγετε να αγοράσετε ρούχα ίδια με αυτά που ήδη έχετε και είχατε ξεχάσει πως υπάρχουν.

3.Ντυθείτε άνετα

Προφανώς δεν θα φορέσετε τα 12ποντά σας για να πάτε για ψώνια και ρούχα που θα σας δυσκολέψουν στα δοκιμαστήρια.

Επιλέξτε άνετα ίσια παπούτσια και ρούχα απλά, πρακτικά που βγαίνουν εύκολα. Τα κολάν είναι μια πολύ καλή λύση .Η τσάντα σας είναι καλύτερα να μην είναι πολύ μεγάλη αλλά μικρή και για ασφάλεια περασμένη μπροστά σας..

4.Οι σωστές επιλογές

Μην αγοράζετε ρούχα πολύ μοντέρνα ,ρούχα που θα φορέσετε για 2-3 μήνες το πολύ.

Αντίθετα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε τα εσώρουχά σας και να επενδύσετε σε κομμάτια διαχρονικά όπως πουλόβερ,t-shirts,φανελάκια, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο φουστανάκι, ένα μαύρο μπλέιζερ, ένα παλτό, ένα ζευγάρι μπότες.

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας  αν τα κομμάτια αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε με άλλα και να τα φορέσετε και την άνοιξη.

5.Πού

Πρώτος στόχος σας τα μεγάλα καταστήματα που κάνουν σημαντικές εκπτώσεις μια και δεν κρατούν ρούχα της προηγούμενης σεζόν. Μια επίσκεψη στα εκπτωτικά χωριά θα σας ανταμείψει.

Και μια τελευταία συμβουλή.

Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στα καταστήματα της πόλης μας που από ότι είδαμε και σημαντικές εκπτώσεις κάνουν και πολύ ωραία προϊόντα διαθέτουν!

Καλά ψώνια λοιπόν !

(*)Η κ. Ειρήνη Γαβαλά – Χαρδαλιά είναι Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων & Συμπαραγωγών. Σύμβουλος έκδοσης στην ιστοσελίδα www.kosmonea.gr.

(kosmonea.gr)