Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια της ψηφιακής ακαδημίας γονέων που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Νέο Σεμινάριο πολύ σύντομα…

σεμινάρια της ψηφιακής ακαδημίας γονέων
σεμινάρια της ψηφιακής ακαδημίας γονέων
Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια της ψηφιακής ακαδημίας γονέων που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α σε συνεργασία με το CSIi Institute του Μανώλη Σφακιανάκη («Διεθνές Ινστιτούτο για την  Κυβερνοασφάλειας») διοργάνωσαν την ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ.

Με την ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ οι γονείς ενημερώθηκαν, για τα θετικά και τα αρνητικά του διαδικτύου, τα νέα φαινόμενα, τα Social Media, αλλά και τις καταστάσεις με τις οποίες το παιδί και ο έφηβος έρχονται αντιμέτωποι, μέσω επικίνδυνων διαδικτυακών συμπεριφορών που μπορεί να επιδεικνύουν.

Το πρόγραμμα αυτό οργάνωσε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας,  πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών. Διήρκησε 8 ώρες συνολικά, σε 4 δίωρες ενότητες και η παρακολούθηση έγινε διαδικτυακά.

Στόχος της  ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ήταν να δώσει στους γονείς όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Μετά από αίτηση γονέων  ΔΟΚΜΕΠΑ προτίθεται να διοργανώσει και δεύτερη ομάδα παρακολούθησης των σεμιναρίων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο 210 65 31 778

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη

 

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος

Δημοτική Σύμβουλος