Ο Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος με το Γιάννη Σγουρό

Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος με το Γιάννη Σγουρό
Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος με το Γιάννη Σγουρό
Με τον Γιάννη Σγουρό θα ειναι υποψήφιος ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος  Κωνσταντίνος Φιλιππακλόπουλος. Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.

Η Αττική πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά μία χρονιά, όπου συνειδητοποιήσαμε όλοι μας ότι η Περιφέρεια έχει κεντρικό και ηγετικό ρόλο σε θέματα που άπτονται ακόμη και της ζωής των κατοίκων της Αττικής. Γι αυτό θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι για την αλλαγή.

Ο μόνος τρόπος είναι να ξεφύγουμε από την πενταετία της απραξίας και της ανυπαρξίας και να περάσουμε στην περίοδο της ενεργούς συμμετοχής και της δημιουργίας για την Περιφέρεια Αττικής. Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε αμέτοχοι.

Γι αυτούς του λόγους αποφάσισα προσωπικά να ταχθώ στο πλευρό του επιτυχημένου Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια, για μια Αττική σύγχρονη, ασφαλή και πρωτοπόρα. Δεν είναι στιγμή για πειραματισμούς και εγκλωβισμούς πίσω από κομματικές γραμμές και πολυθεσίτες υποψηφίους των φωτογραφιών.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι εφαλτήριο για την κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι φορέας προσφοράς για τους πολίτες και έργου για όλους μας.

Σας καλώ να στηρίξετε τον Γιάννη Σγουρό για Περιφερειάρχη Αττικής και την υποψηφιότητα μου για Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Για μια Αττική για όλους, με έργο.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος