Ο Μπάμπης Κουσιορής καλεί τους Συλλόγους γονέων 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου Παπάγου σε δράση καθαριότητας!!

Ο Μπάμπης Κουσιορής
Ο Μπάμπης Κουσιορής
Ο Μπάμπης Κουσιορής είναι συνδημότης μας, γνωστός για την μεγάλη του αγάπη για το περιβάλλον και την πόλη μας. Μετά από προσπάθειες που έκανε με τους αρμοδίους να καθαριστεί το άλσος το οποίο βρίσκεται πίσω από το σχολικό συγκρότημα του γυμνασίου και Λυκείου Παπάγου οργάνωσε μια δράση καθαριότητος και καλεί τους συλλόγους γονέων .
Εμείς συγχαίρουμε τον Μπάμπη Κουσιορή γι΄αυτή του την πρωτοβουλία και την στηρίζουμε

Δείτε την ανακοίνωση:

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου Παπάγου, καλούν τους μαθητές και τους γονείς, να πάρουν μέρος στην δράση καθαρισμού του άλσους που βρίσκεται πίσω από το σχολικό συγκρότημα.

Η δράση, πέρα από την καθαριότητα, έχει στόχο και τον περιορισμό του κινδύνου πυρκαγιάς.

Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία του συνδημότη μας, Κουσιόρη Χ., μετά από μια σειρά άκαρπων προσπαθειών προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος από τους αρμόδιους.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι ο χώρος ανήκει στα όρια του δήμου Αθηναίων, όπως άλλωστε και η ημιτελής οικοδομή, για την οποία το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, έχει κινήσει μια διαδικασία με καταγγελίες στην πολεοδομία και το υγειονομικό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/9/2018 και το ραντεβού μας είναι για τις 10:00, στο περίπτερο που βρίσκεται στην κάτω είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.

Ευπρόσδεκτα εργαλεία (τσουγκράνες, γάντια), σχεδόν απαραίτητα τα καπέλα για τον ήλιο.