Παράσταση για καλό σκοπό από τη Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ

Παράσταση για καλό σκοπό
Παράσταση για καλό σκοπό
Η Θεατρική Ομάδα  του ΚΑΠΗ Παπάγου Χολαργού, μετά από την επιτυχία της παράστασης « Η Γυνή να φοβείται τον άντρα», αποφάσισε να τηνπαρουσιάσει πάλι, αυτή την φορά για …καλό σκοπό!

Την Πέμπτη 22  και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, ( Περικλέους 55, Χολαργός) σας δίνουμε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να ψυχαγωγηθείτε και ταυτόχρονα να κάνετε την …καλή σας πράξη !

Θα στηριχθεί η Εστία κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση , μπορούν αντί εισιτηρίου να προσφέρουν συσκευασμένο γάλα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητος χώρου  αλλά και είδη προσωπικής καθαριότητας για παιδιά.

Λίγα λόγια για το ίδρυμα:

Η Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και έχει αναγνωριστεί ως ειδικώς φιλανθρωπικό σωματείο από το υπουργείο Υγείας. Υποδέχεται κορίτσια ηλικίας λίγων μηνών έως και τελειόφοιτες λυκείου, από διαλυμένες ή οικονομικά προβληματικές οικογένειες, των οποίων οι γονείς ύστερα από εισαγγελική εντολή έχουν κριθεί ακατάλληλοι να τα μεγαλώσουν. Διοικείται από 9μελές διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου προσφέρουν εθελοντική εργασία.

Σας περιμένουμε όλους

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δημοτική Σύμβουλος