Πενθεί ο ΔΟΚΜΕΠΑ για την απώλεια της νηπιαγωγού Ευδοξίας Θέμελη

Πενθεί ο ΔΟΚΜΕΠΑ
Πενθεί ο ΔΟΚΜΕΠΑ
   Ιδιαίτερη θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α η είδηση του  αιφνίδιου θανάτου της Νηπιαγωγού Θέμελη Ευδοξίας, η οποία άφησε  την τελευταία της πνοή Δευτέρα 21 Ιανουαρίου  2019 σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Η εκλιπούσα, παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης , υπηρετούσε στον 1ο βρεφονηπιακό σταθμό Παπάγου.

Οικείοι, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο  την Πέμπτη 24 Ιανουάριου και ώρα 15:00  από τον ιερό ναό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΚΜΕΠΑ συνέταξε το ακόλουθο ψήφισμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΚΜΕΠΑ μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο της της Νηπιαγωγού Θέμελη Ευδοξίας η οποία άφησε  την τελευταία της πνοή Δευτέρα 21Ιανουαρίου   2019, συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση και αφού εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, τιμώντας τη μνήμη της αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής και του  Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου – Χολαργού καθώς και των εργαζομένων του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.  στην οικογένεια της εκλιπόντος.
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εν σώματι στην κηδεία.
  3. Αντί κατάθεσης στεφάνου να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό και να δοθεί στην οικογένεια της εκλιπούσας.
  4. Να διακοπεί η λειτουργία του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Παπάγου και του 2ου Παιδικού Σταθμού Παπάγου την 24/01/2019   στις   14:00   μ.μ.   για   να   παραστεί   το   προσωπικό   στην   κηδεία   της συναδέλφου Νηπιαγωγού Θέμελη Ευδοξίας.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο

Ηλίας Αποστολόπουλος                                                      Χρύσα Παρίση

                                  Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού                                       Πρόεδρος του Δ.Σ