Πρωτόγνωρες συνθήκες. Πτώση δέντρων, χωρίς ρεύμα και νερό περιοχές του δήμου

Πρωτόγνωρες συνθήκες με την “Μήδεια” να χτυπά την πόλη μας. Πτώση δέντρων, διακοπή ρεύματος και υδροδότησης σε πολλές περιοχές. Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος με το οποίο κάνει έκκληση στους δημότες  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τις μετακινήσεις

Η κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε και τον Δήμο μας όπως και όλη την Αττική, με ισχυρές χιονοπτώσεις και αρκετά προβλήματα.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει τεθεί σε επιφυλακή από χθες νωρίς το απόγευμα και επιχειρούν συνεχώς με τρία οχήματα και όλο το προσωπικό, με ρίψεις αλατιού και καθαρίζοντας τους δρόμους της πόλης.

Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και η χιονόπτωση έντονη και συνεχής, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα κυρίως από πτώση δέντρων και κλαδιών, εξαιτίας του βάρους του χιονιού.

Κάνουμε για ακόμα μια φορά έκκληση στους πολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, όπως επίσης σε περίπτωση που βγουν να χαρούν το χιόνι, να αποφεύγουν να περνούν κάτω από δέντρα.

Προβλήματα υπάρχουν στην υδροδότηση και στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές, για τα οποία δεν ευθύνεται ο Δήμος μας. Παρά ταύτα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και ασκούμε μεγάλη πίεση προκριμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι βλάβες.

Επίσης έχουμε θέσει στην υπηρεσία της ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτρολόγους και προσωπικό από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Επιπλέον για λόγους ασφάλειας αποφασίστηκε το κλείσιμο του Πάρκου «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου» και του Άλσους Χολαργού «Α. Παπανδρέου».

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών, συνεχίζουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, δίνοντας έναν πολύ δύσκολο αγώνα.