Πρόγραμμα των δημοτικών κινηματογράφων της πόλης μας( trailers)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δημοτικών κινηματογράφων της πόλης μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ο Μαύρος Πύργος

Πέμ.-Τετ.: 23.00

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Aμερικανική ταινία, με τους: ΦΡΑΝ ΚΡΑΝΖ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΚΟΝΑΧΙ, ΑΜΠΕΪ ΛΙ, ΤΟΜ ΤΕΪΛΟΡ, ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΚΙΜ, ΤΖΑΚΙ ΕΡΛ ΧΑΛΕΪ

Το Στέμμα των Ινδιών

Πέμ.-Τετ.: 20.50

To 1947, ο Βρετανός λόρδος Mountbatten εκτελεί χρέη του τελευταίου αντιβασιλέα των Ινδιών, και επωμίζεται με το καθήκον να δώσει πίσω την Ινδία στον λαό της

Πρωταγωνιστούν: Γκίλιαν Άντερσον, Μάικλ Γκαμπόν

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σουζάνα με Σκοτώνεις

Πέμ.-Τρ.: 21.00/ 22.50, Τετ. 22.50

Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγος του Σουζάνα τον παράτησε, χωρίς καμιά προειδοποίηση. Η βεβαιότητα του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, και η αναζήτησή του για αυτήν τον οδηγεί από το Μεξικό στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Με τους :Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βερόνικα Ετσέγκουι, Μπιόρν Χίλνουρ Χάλαρντσον

Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές

Τετ.: 20.50 μεταγλ.

Κούμπο, ανήλικος κουκλοπαίκτης στη μεσαιωνική Ιαπωνία, αφού χάνει τη μητέρα του, ξεκινά, με τη βοήθεια μιας σοφής μαϊμούς κι ενός σκαθαριού-πολεμιστή, την αναζήτηση της μαγικής πανοπλίας που θα τον βοηθήσει να νικήσει το κακό πνεύμα του παππού του, υπεύθυνου για το θάνατο του πατέρα του και την εξορία της μητέρας του. Και στο ξετύλιγμα των δοκιμασιών του, η απωανατολίτικη μεταφυσική λειαίνει γλυκά τον δυτικό ορθολογισμό υπογραμμίζοντας την ανάγκη διατήρησης της προγονικής μνήμης και συμφιλίωσης με τα γεγονότα της ζωής και τον θάνατο, ενώ η αρχαία τέχνη του κουκλοθεάτρου με χάρτινες φιγούρες (origami) συναντά την υπερσύγχρονη του σινεμά μέσα από μια υπέροχη όσμωση ψηφιακού σκίτσου και stop motion animation. Το ωραιότερο καρτούν της χρονιάς.