Σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην ανώτατη κατηγορία εφήβων ΕΣΚΑ οι έφηβοι της Ολυμπιάδας Παπάγου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β´ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2018-19ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β´ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2018-19ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..
Οι Έφηβοι της Ολυμπιάδας Παπάγου την Τρίτη 5/3 ναι μεν έδωσαν τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα για το Πρωτάθλημα Β´ Κατηγοριάς Εφήβων ΕΣΚΑ αλλά το όμορφο ταξίδι τους συνεχίζεται για άλλο προορισμό! Για τον προορισμό της Ανώτατης Κατηγορίας Εφήβων ΕΣΚΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους έφηβους για την καταπληκτική εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, για το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν και την επίτευξη του αρχικού στόχου που ήταν η εύκολη και γρήγορη παραμονή στην Β´ Κατηγορία! Όμως οι Έφηβοι μέσα από την εξαιρετική πορεία τους, ανέβασαν τον πήχη και έκαναν την υπέρβαση! Πανάξια λοιπόν οι Έφηβοι, ως Δευτεραθλητές του 2ου Ομίλου της Β´ Κατηγορίας, θα δώσουν Μπαράζ Ανόδου τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι πολύ καλοί έφηβοι αθλητές, οι πολύ καλοί φίλοι, οι πολύ καλοί μαθητές και σπουδαστές, οι πολύ δυνατοί και ταλαντούχοι παίκτες της Ολυμπιάδας Παπάγου ανανεώνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον και δίνουν ραντεβού την Τετάρτη 13 Μαρτίου & ώρα 20:30 στο Κλειστό Παπάγου, όπου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο από τους δύο αγώνες μπαράζ, την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΝ Κηφισιάς!

 

Πλάι τους θα είναι όπως πάντα, ο αγέρωχος προπονητής τους Χρήστος Σγουρίτσας και ο φέρελπις προπονητής τους Τάκης Υφαντής.

 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

 

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

 

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ