Στον απόηχο του συλλαλητηρίου……

Μίκη αλλάζεις την ιστορία! Ελλάς, Ελλάς,  Μακεδονία!  Είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο  συλλαλητήριο.
Συγκλονιστική η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη με πολλά μηνύματα. Συντάραξε τα πλήθη και μίλησε μέσα στις ψυχές των Ελλήνων . Βάλσαμο για ένα λαό που έχει υποστεί την ταπείνωση του συμβιβασμού στους δανειστές, που του ζητάνε να δεχτεί την  παραχάραξη της ιστορίας από ένα κράτος που έχει κλεμμένο όνομα!

Το έχει κλέψει από τους Έλληνες. Όπως έχει κλέψει και ελληνική ιστορία, ενώ χρησιμοποιεί ψευδώνυμη εθνικότητα και ψευδώνυμη γλώσσα. Ένα  έθνος δήθεν «Μακεδόνων» ,που ήρθαν στην περιοχή σχεδόν 900 χρόνια μετά την εποχή των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου και διατείνονται χωρίς καμία γλωσσική και ιστορική συνέχεια ότι είναι απευθείας απόγονοί τους…

Παρούσα η ομογένεια. Χαιρετισμό απεύθυνε η αγαπητή μας φίλη Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια των Παμακεδονικών ενώσεων υφηλίου.

Έλληνες απ’ όλα τα μέρη του κόσμου που πραγματικά παλεύουν για την υπόθεση της Μακεδονίας. Ένθερμοι  πατριώτες  από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εκτός από την παρουσία τους διαθέτουν και τα χρήματα τους για να στηρίξουν την όποια προσπάθεια.

Το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι Παμμακεδονικές  Οργανώσεις  Υφηλίου έστειλε ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος.

Η Μακεδονία είναι μία και θα είναι πάντα ελληνική!