Συγχαρητήρια του Κώστα Τίγκα Στις γυναίκες ΑΚΟ ΑΡΗ Χολαργού

Συγχαρητήρια του Κώστα Τίγκα
Συγχαρητήρια του Κώστα Τίγκα
Ο Επικεφαλής Κώστας Τίγκας και τα στελέχη της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» συγχαίρουν θερμά τις αθλήτριες, τους προπονητές και τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΚΟ ΑΡΗΣ Women΄s Basketball Club, για την κατάκτηση του κυπέλλου γυναικών ΕΣΚΑ 2018-2019.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος, για τις αθλήτριες αυτές που αγωνίστηκαν με πρωτοφανές πάθος και ανέδειξαν το ταλέντο τους, αλλά και την πολύ μεγάλη επιθυμία τους για τη διάκριση της ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές τους που αξιοποιούν με προσοχή και μεθοδικότητα τις ικανότητες και την εμπειρία του κάθε αθλητή. Όμως θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωρίζαμε την ισχυρή βούληση των διοικούντων για διάκριση και επιτυχίες. Οι επιτυχίες όμως για του ΑΚΟ ΑΡΗΣ Χολαργού δεν σταματούν, αφού η προσπάθεια συνεχίζεται για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία σας αυτή αποτελεί τιμή, πολύ μεγάλη τιμή για το δήμο μας, το δήμο Παπάγου-Χολαργού και τους δημότες του και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα έλθουν και άλλες ακόμη μεγαλύτερες αφού πίστη όλων μας είναι ότι ο ένδοξος σύλλογος είναι πλέον στο δρόμο των επιτυχιών. Είμαστε δίπλα σας ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σας.