Φτιάξτε πρωτότυπα δώρα με τα χεράκια σας για τη γιορτή της Μητέρας !

Πρωτότυπα δώρα
Πρωτότυπα δώρα

Της Ειρήνης Γαβαλά-Χαρδαλιά (*)

Ίσα που προλαβαίνετε να φτιάξετε ένα όμορφο δώρο ξεχωριστό και μοναδικό για τη μαμά σας και μάλιστα με τα χεράκια σας.Δείτε στις φωτο που ακολουθούν 6 πολύ όμορφες ιδέες εύκολες και φτηνές για να καταπλήξετε τη μανούλα !

1.Όχι ένα αλλά δύο πανέμορφα κολιέ από πολυμερικό πηλό [κυκλοφορεί στα ειδικά καταστήματα που το πλάθετε και το ψήνετε λίγο στο φούρνο],Πλάθετε την καρδούλα ,κ’οβετε στη μέση της καρδιάς μια άλλη μοκρότερη τις ψήνετε για λιγο και περνάτε ένα κορδονάκι .Και έτοιμα τα κολιέ που θα κάψουν καρδιές!

2.Με ειδικό μαρκαδόρο για πορσελάνη αφήστε τα μικρά να ζωγραφίσουν το μήνυμα αγάπης για τη μαμά !

3.Μία κορνίζα,ένα λουλούδι, μια χάρτινη θήκη για μάφιν,χαρτόνι,μολύβια και μια παιδική φωτογραφία

  1. Για το γραφείο της μαμάς .Συνδετήρες με χάρτινα λουλούδια με διαφορετικά χρώματα, θερμοκόλλα.Τους φτιάχνετε και τα βάζετε μέσα σε όμορφο κουτάκι .

5.Κοχύλια θαλασσινά ζωγραφισμένα με ανεξίτηλους μαρκαδόρους .Τα βάζετε σε ένα διαφανές γυάλινο βαζάκι και της το προσφέρετε !

6.Μια υπέροχη κάρτα  .Πάρτε κηρμπογιές κολλήστε τις στο χαρτόνι με θερμοκόλλα .Με σεσουάρ λυώνετε τις μισές κηρομπογιές και κολλάτε με θερμοκόλλα τα λουλούδια ψεύτικα ή πραγματικά στην κάρτα !

 

Εσείς ποιό δώρο θα φτιάξετε;

 

(*)Η κ. Ειρήνη Γαβαλά – Χαρδαλιά είναι Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων & Συμπαραγωγών. Σύμβουλος έκδοσης στην ιστοσελίδα www.kosmonea.gr.

 

(kosmonea.gr)