Ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων του Δήμου. Δείτε την ανακεφαλαίωση εσόδων – εξόδων.

Ψηφίστηκε  ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021
Ψηφίστηκε  ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021  στην  Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού , η οποία πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 202

Ο προϋπολογισμός αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο διοίκησης για τη λειτουργία ενός Δήμου και είναι απαραίτητος για την πραγματοποίηση των αναπτυξιακών του στόχων.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, για μια ακόμα χρονιά κατάφερε να έχει έγκαιρα τη θετική εισήγηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, όπου μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είναι ισοσκελισμένος και ότι έχουν τηρηθεί όλες οι οδηγίες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021
Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου μας, τα τελευταία χρόνια είναι από τους πρώτους που κατατίθεται σε Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς καμία παρατήρηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά στην υλοποίηση των έργων και δράσεων, που στόχο έχουν την ανάπτυξη, τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα την κα Άννα Μαρία Τσικρικώνη, π. Αντιδήμαρχο Οικονομικών, την κα Βίκυ Νικάκη νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών, τη Διευθύντρια, τους Προϊσταμένους και όλο το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας, για τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους, που οδήγησε για μια ακόμα χρονιά στην κατάρτιση ενός ρεαλιστικού, εφαρμόσιμου και πλήρως εναρμονισμένου με τα οικονομικά δεδομένα προϋπολογισμού.