401 ΓΣΝΑ : Διημερίδα «Αγωγή Υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Διημερίδα με θέμα «Αγωγή Υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις», οργανώνει το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 401 ΓΣΝΑ, την Παρασκευή  13 και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σας παραθέτουμε την πρόσκληση του Διευθυντή του 401 ΓΣΝΑ Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη  Κοτιλέα καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας.

Ο Υποστράτηγος Υγειονομικού κ. Παναγιώτης Κοτιλέας, Διευθυντής του 401 Γ.Σ.Ν
Ο Υποστράτηγος Υγειονομικού κ. Παναγιώτης Κοτιλέας, Διευθυντής του 401 Γ.Σ.Ν

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συνεργάτες και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στην 1η Διημερίδα που διοργανώνει το 401

Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) με θέμα “Aγωγή Υγείας στις

Ένοπλες Δυνάμεις” στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2017.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί το 401 ΓΣΝΑ και το Υγειονομικό του Στρατού Ξηράς,

παρά τις δύσκολες για την πατρίδα συγκυρίες, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά

στην αποστολή του, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Εν μέσω μιας κρίσης που επηρεάζει μεταξύ άλλων και την επαγγελματική και επιστημονική μας καθημερινότητα, γίνεται επιτακτική η ανάγκη για επιστημονική συσπείρωση και συνεργασία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας με στόχο την

περαιτέρω προαγωγή της υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις και γενικότερα στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε νοσηλευτές και επαγγελματίες της υγείας αλλά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τα μέλη των οικογενειών τους. Φιλοδοξούμε να ανασκοπήσουμε τα τρέχοντα δεδομένα που αφορούν στην προαγωγή της υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις, με έμφαση στα πεδία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, να επισημάνουμε τα υπάρχοντα διλήμματα και να αναδείξουμε τις σύγχρονες τάσεις και προοπτικές, προσφέροντας μια ς επικοινωνίας ανάμεσα σε επαγγελματίες υγείας.

Με τη θερμή υποστήριξη της ηγεσίας του Στρατού Ξηράς και της Διεύθυνσης Υγειονομικού, φιλοδοξούμε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει ένα νέο ορόσημο επιστημονικού γίγνεσθαι στο χώρο του Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων που θα οπλίσει την κοινότητα με γνώσεις και ερεθίσματα και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη και μας εμπιστεύονται.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας στο χώρο του αμφιθεάτρου του 401 ΓΣΝΑ και στην ενεργό συμμετοχή σας, προσδοκώντας τη διεξαγωγή μιας χρήσιμης για όλους επιστημονικής συνάντησης.

Υποστράτηγος Παναγιώτης Κοτιλέας

Διευθυντής 401 ΓΣΝΑ

Με εκτίμηση