Ακραίο καιρικό φαινόμενο επηρέασε έντονα την κοινότητα Χολαργού.

Ακραίο καιρικό φαινόμενο
Ακραίο καιρικό φαινόμενο με πολύ έντονη βροχόπτωση και πολύ έντονο αέρα έπληξε την κοινότητα Χολαργού πριν από λίγο, προκαλώντας κυρίως πτώση δέντρων και κλαδιών.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Σιαμάνης, το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας, καθαριότητας και πρασίνου οι ηλεκτρολόγοι και η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στους δρόμους. ( Στις περιπτώσεις  ακραίων καιρικών συνθηκών το προσωπικού του δήμου τίθεται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας και του αρμοδίου αντιδημάρχου)

Επίσης, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε αμέσως στο Δήμο μας.

Έχει αποκατασταθεί σχεδόν σε όλα τα σημεία που έπεσαν δέντρα η κυκλοφορία των οχημάτων και συνεργεία του Δήμου μας θα βρίσκονται έξω έως ότου αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα.

Συνιστούμε στους πολίτες του Δήμου μας να αποφύγουν την παραμονή τους στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, καθώς και τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου λειτουργεί από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας.

Σε περίπτωση ανάγκης ή σε περίπτωση που θέλετε να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε στα κάτωθι τηλέφωνα

213.2002800-01-91

213.2002806-15

Βασίλης Σιαμάνης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – 6932463737