Αναγνωστικές βραδιές διηγημάτων στο βιβλιοπωλείο Monogram

Αναγνωστικές βραδιές
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία αναπτύχθηκε από την Ιωάννα Πετρίδου και το βιβλιοπωλείο Monogram bookstores, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα προοπτική

Πρόκειται για μια σειρά από αναγνωστικές βραδιές που έχουν σκοπό να γνωρίσουν στο κοινό την πιο μικρή σε έκταση μορφή αφηγηματικής πεζογραφίας

Ένας νέος αυτός «θεσμός” ξεκινά την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 19:00 στο βιβλιοπωλείο Monogram στο Χολαργό. Πρόκειται για μια σειρά από αναγνωστικές βραδιές με σκοπό να εισάγουν στο κοινό τη μικρότερη μορφή αφηγηματικής πεζογραφίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια εικόνα από βραδιά ανάγνωσης σε βιβλιοπωλείο, αντλώντας έμπνευση από παρόμοιες εκδηλώσεις στο εξωτερικό.

Οι συγγραφείς που θα συμμετάσχουν είναι η Αλεξάνδρα Κ., ο Κώστας Κατσουλάρης, η Μαρία Ξυλούρη, ο Κώστας Πούλος και ο Δημήτρης Τανούδης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συγγραφείς θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα διηγήματά τους. Μετά το τέλος των αναγνώσεων, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση είναι συνδιοργανωμένη από το βιβλιοπωλείο Monogram, τις εκδόσεις Μεταίχμιο, τις εκδόσεις Πατάκη και τις εκδόσεις Μωβ Σκίουρος.