Αυτοδιοικητικές Εκλογές – Σ.Ε ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Παπάγου-Χολαργού

Αυτοδιοικητικές Εκλογές
Καθώς πλησιάζουμε στη σημαντική χρονική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών, που θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου, επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Περιφέρεια Αττικής

Tο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τον συνδυασμό “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” και τον υποψήφιο περιφερειάρχη, κ. Γιάννη Σγουρό. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που ενσαρκώνει βαθιά αυτοδιοικητικές αξίες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί μέσα από τα έργα και τις πράξεις της κατά την διάρκεια της εικοσαετούς πορείας της.

Δήμος Παπάγου- Χολαργού

Σε απάντηση των φημών, που κυκλοφορούν, αισθανόμαστε την επιτακτική ανάγκη να καταστήσουμε σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν παρέχει την πολιτική του στήριξη σε κανέναν από τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Καλούμε τους δημότες να ενισχύσουν προοδευτικά ψηφοδέλτια, που αντανακλούν τις αρχές και τις αξίες που υποστηρίζουμε. Αυτό το κάλεσμα αντικατοπτρίζει τον ευρύτερο αγώνα του χώρου μας, για μια προοδευτική, σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση.

Συνεπώς, ενθαρρύνουμε τους δημότες να ανταποκριθούν σε αυτήν την πρόκληση με ευαισθησία και αποφασιστικότητα, ώστε μέσω της ενεργού συμμετοχής μας και της ενότητάς μας να προωθήσουμε τον αγώνα για τη διασφάλιση μιας δίκαιης, ανοικτής και προοδευτικής κοινότητας.

 

Σ.Ε Παπάγου- Χολαργού ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής