ΓΑΣ Χολαργού: ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Για άλλη μία χρονιά ο σύλλογός μας έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές όλων των τμημάτων του για το 2017.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και την ομιλία της προέδρου του Δ.Σ. του ΓΑΣΧ κας Βάνα Ξένου και ακολούθησαν  οι τρεις  ειδικές βραβεύσεις. Πρώτα της Τοξοβολίας και ειδικότερα των αθλητών του τμήματος –  Δημήτρη Λαμπράκη,  Γιάννη Ζαντιώτη και  Φαίδωνα Νούση    που αποτέλεσαν την Εθνική ομάδα του Σύνθετου τόξου Νέων Ανδρών στο Marathon European Youth Cup 2017 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό, καθώς του προπονητή τους και ομοσπονδιακού προπονητή  Αλέξανδρου  Παμβουξόγλου. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλήτριες του τμήματος  Αεροβικής  του Γ.Α.Σ.Χ. για την 6η  θέση  με το group (πεντάδα) της Εθνικής ομάδας Νεανίδων στο  10ο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής  2017 που διεξήχθη  στην Ανκόνα  της Ιταλίας,  Αλούπη Ελισάβετ, Ποταμιανάκη Ελένη και Χρήστου Κωνσταντίνα καθώς και ο προπονητής αεροβικής του συλλόγου μας, διεθνής κριτής, πρόεδρος  των κριτών και   μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της  ΕΓΟ Δημήτρης Πολύζος. Το βραβείο «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» απονεμήθηκε φέτος στην αθλήτρια  Αλούπη Ελισάβετ,  για την Ευρωπαϊκή της διάκριση στον αθλητισμό και ταυτόχρονα  για το μαθητικό αριστείο που έλαβε από το στο σχολείο της.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών του σωματείου που διακρίθηκαν το  2017  και των προπονητών  όλων των τμημάτων  και στο τέλος έγινε το κόψιμο της πίτας του συλλόγου, και το φλουρί έπεσε στο   τμήμα Πινγκ-Πονγκ!

\

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού κος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Δρ.  Συναδινός, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κος Οικονόμου, η αντιδήμαρχος παιδείας κα Μουντάκη, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Αυγουρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος  και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιάς  Σχολικής Επιτροπής κος Τράκας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής κος Πετράκης, ο δημοτικός σύμβουλος  κος Τούτουζας, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κος Τσοχαλής, ο ειδικός Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ κος Καλαϊτζής, η ταμίας της ομοσπονδίας ΑΜΕΑ κα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας κος Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου κος Μελισσάρης, εκπρόσωπος του ΟΦΧ και πολλοί άλλοι αξιότιμοι καλεσμένοι και φίλοι του ΓΑΣΧ.

Και του χρόνου!