Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Διαβούλευση για την επικαιροποίηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων

Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θέτει σε διαβούλευση την επικαιροποίηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.
Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με στόχο την σταδιακή μείωση των απορριμμάτων που παράγουμε, αλλά και την προώθηση της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.

Στο επικαιροποιημένο σχέδιο υπάρχει αναλυτική περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης σε επίπεδο δεκαετίας, αποτυπώνονται τα μέσα και οι πόροι που διαθέτει ο δήμος για την διαχείριση των αποβλήτων, καθώς και τα προτεινόμενα μέτρα και δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Με δεδομένη την εθνική στρατηγική για πολλαπλά ρεύματα ανακύκλωσης υλικών, για την κομποστοποίηση των βιο-αποβλήτων, αλλά και την προώθηση της χωριστής συλλογής, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σχεδιάζει τη στρατηγική του βήμα – βήμα για τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτή την προσπάθεια κυρίαρχο ρόλο έχουν οι πολίτες. Στο πλαίσιο της διαβούλευσης και ως την 10/9/2021, μπορεί ο καθένας από εμάς να διατυπώσει τις απόψεις και τις παρατηρήσεις του ή ακόμα και να προτείνει νέες δράσεις, ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε τη στρατηγική μας για το αύριο.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://dpapxol.gov.gr/anoixtes/item/8786-topiko-sxedio-diaxeirisis-apovliton-dimou-papagou-xolargoy.html?fbclid=IwAR1YPFOKQkowsyulQxZDDw0MlAMfJ8bnAXIrYOnB2veUZwelCHVaepMp-VI