ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ. Δείτε τις ταινίες (trailers )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
Οι Δημοτικοί κινηματογράφοι της πόλης μας, παρουσιάζουν και αυτή την εβδομάδα μια εκλεκτή σειρά από ταινίες  για να απολαύσετε. Ο Απίθανος Μορίς και η Τάφρος στον Δημοτικό κινηματογράφο  Άρτεμις Παπάγου ενώ στο δημοτικό κινηματογράφο Χολαργού συνεχίζεται η προβολή της ταινίας Barbie.

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και απολαύστε τις  ταινίες:

Δημοτικός Κινηματογράφος « Άρτεμις Παπάγου»

Ο Απίθανος Μορίς

Πέμ.-Τετ.: 20.45 μεταγλ.

Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος κεραμιδόγατος, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάλει λεφτά. Μαζί με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, οδηγεί μια ομάδα αρουραίων από πόλη σε πόλη προσποιούμενος εισβολή αρουραίων! Λειτουργεί τέλεια – μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη τους.

 

 

 

 

Meg 2: Η Τάφρος

Πέμ.-Τετ.: 22.30

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για το απόλυτο κύμα αδρεναλίνης, το Meg 2: Η Τάφρος, μια εντυπωσιακή ταινία που θα επισκιάσει το blockbuster του 2018, θα μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο! Βουτήξτε σε αχαρτογράφητα νερά μαζί με τους τοπ ηθοποιούς δράσης, τον Τζέισον Στέιθαμ και τον Γου Τζινγκ και ακολουθήστε τους καθώς ηγούνται μιας παράτολμης αποστολής εξερεύνησης των βαθύτερων σημείων του ωκεανού. Μια καταστρεπτική για την αποστολή τους επιχείρηση εξόρυξης θα προκαλέσει το χάος και θα τους αναγκάσει να αγωνιστούν -άνισα- για την επιβίωσή τους. Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωές μας μάχονται γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και αδίστακτους ανθρώπινους εχθρούς του περιβάλλοντος και έτσι, θα πρέπει να τρέχουν, να σκέφτονται και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους! Βυθιστείτε στην πιο ανατριχιαστική κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς, το Meg 2: Η Τάφρος, όπου τα βάθη του ωκεανού μπορούν να συγκριθούν μόνο με μια -τεραστίων διαστάσεων- τρομερά συναρπαστική περιπέτεια!

Δημοτικός κινηματογράφος Χολαργού

Barbie

Πέμ.-Τρ.: 21.00/ 23.00, Τετ. 23.00

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.