ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ. Δείτε τις ταινίες (trailers )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
Οι Δημοτικοί κινηματογράφοι της πόλης μας, παρουσιάζουν αυτή την εβδομάδα μια εκλεκτή σειρά από ταινίες  για να απολαύσετε. Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και απολαύστε τις ακόλουθες ταινίες:

Μαθήματα Αποπλάνησης ( Άρτεμις Παπάγου – Πέμ.-Κυρ. :21.00/ 23.00, Δευτ.-Τετ. 23.00)

Κωμωδία

H Maddie (Lawrence) θεωρεί ότι βρήκε τη λύση στα οικονομικά της προβλήματα όταν ανακαλύπτει μία ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι, υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Αλλά ο αδέξιος Percy αποδεικνύεται μεγαλύτερη πρόκληση από αυτό που περίμενε η Maddie και ο χρόνος της τελειώνει. Έχει όλο κι όλο ένα καλοκαίρι να τον κάνει άντρα ή να τα χάσει όλα.

Ηθοποιοί:            Jennifer Lawrence, Natalie Morales, Matthew Broderick, Ebon Moss-Bachrach, Danielia Maximillian, Laura Benanti, Andrew Barth Feldman, Scott MacArthur

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

 

Στο Στοιχείο τους (Άρτεμις Παπάγου Δευτ.-Τετ. : 21.00 & ΣΙΝΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ Πέμ., Τρ., Τετ. : 20.45)

Animation μεταγλ.

Το στοιχείο τους είναι η νέα πρωτότυπη ταινία των Disney και Pixar όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας ζουν όλοι μαζί στην Πόλη των Στοιχείων. Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη κι εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.

 

 

Η ΦΑΛΑΙΝΑ (ΣΙΝΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ Πέμ., Τρ., Τετ. : 23.00)

ΕΙΔΟΣ: Δράμα

Ηθοποιοί:Hong Chau, Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.