Εθελοντική Αιμοδοσία αύριο στο Σήμαντρο

Εθελοντική Αιμοδοσία
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται  αύριο στο Σήμαντρο. Δείτε το κείμενο της πρόσκλησης:

Αγαπητοί μας αδελφοί,

Όπως κάθε χρόνο, η μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού είναι κι εφέτος για την Ενορία μας αφορμή προσκλητηρίου αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

«Μιμητές Χριστού γιγνόμενοι», μιμητές Εκείνου που, πάνω στον Σταυρό, έδωσε το τίμιο αίμα Του για να σώσει την πάσχουσα από τα δεσμά της αμαρτίας ανθρωπότητα, έχουμε -για ακόμα μία φορά- την ευκαιρία, δίνοντας λίγο από το αίμα που ρέει στις φλέβες μας (το αναντικατάστατο αυτό συστατικό της ζωής) να δηλώσουμε έμπρακτα και τη δική μας αγάπη προς στον ασθενή και πάσχοντα αδελφό μας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε αγαπητοί αδελφοί, είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, δυστυχώς, ο αριθμός των ανθρώπων αυτών ολοένα και αυξάνει. Ως αποτέλεσμα, κάθε ημέρα που περνάει, τ’ αποθέματα αίματος διαρκώς μειώνονται!

Στη δοκιμασία τους αυτή, στη μικρή ή μεγάλη περιπέτεια της υγείας τους, παίρνουν δύναμη από την δική μας αγάπη και «παρουσία». Γι’ αυτό, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα του «Σημάντρου», Ελ Βενιζέλου 59Α, από ώρα 09:00 π.μ., οι υπεύθυνοι της Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, σας περιμένουμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια υπόθεση ζωής που αφορά όλους μας.

Η μεγάλη ανταπόκριση των αιμοδοτών μας σε όλα τα προηγούμενα προσκλητήρια και ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας (περίοδο μεγάλης αύξησης των αναγκών της χώρας μας σε αίμα, λόγω της διακοπής εισαγωγής αίματος από το εξωτερικό), μας δίνει την βεβαιότητα ότι, και αυτή τη φορά, η συνεισφορά σας στην ανακούφιση των πασχόντων αδελφών μας θα είναι και πάλι σημαντική.

Επισημάνσεις:

Την ημέρα της Αιμοδοσίας θα χρειαστεί να θυμόμαστε το Α.Μ.Κ.Α. μας και, βέβαια, από την προηγούμενη ημέρα, θα πρέπει να μην έχουμε πάρει φάρμακα, ούτε να έχουμε καταναλώσει αλκοόλ.