“Επιχειρηματικότητα Νέων” στις Ημέρες Νεολαίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Επιχειρηματικότητα Νέων
Επιχειρηματικότητα Νέων
Ο Ιδρυτής και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ-JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE, κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ΣΕΝ/JA Greece, κα Μαρία Γιαννέτου, ενημέρωσαν τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας για την Επιχειρηματικότητα Νέων και τους έδωσαν ιδέες και συμβουλές για το πως οι ίδιοι μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες, αξιοποιώντας τις ιδέες τους και το νεαρό της ηλικίας τους.

Πολύ μεγάλη απήχηση είχε η παρουσίαση του προγράμματος “Μαθητική Εικονική Επιχείρηση” και πολλά παιδιά εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

To Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Junior Achievement εστιάζουν στην εισαγωγή των παιδιών από τη σχολική κιόλας ηλικία στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας, με απλουστευμένο τρόπο και μέσα από μια βιωματική μαθησιακή διαδικασία, προετοιμάζοντας την είσοδό τους στον σύγχρονο παγκόσμιο επιχειρηματικό και οικονομικό στίβο. Σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και στελέχη εταιρειών, οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και ενισχύουν τις δεξιότητές τους.

 

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων