Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής :6η θέση τα κορίτσια του ΓΑΣ Χολαργού

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής :Την 6η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες της αγωνιστικής αεροβικής γυμναστικής . Δείτε το δελτίο τύπου του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητριών του συλλόγου μας, Αιμιλίας Αυγητίδου, Αναστασίας Θεοδωρακέα, Σοφίας Παππά, που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής που έγινε στο Πέζαρο της Ιταλίας 17-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο τρίο νεανίδων οι  Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα και  Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή κατέκτησαν στους τελικούς την 6η θέση στο τρίο με 18.800 βαθμούς, ενώ οι Αυγητίδου Αιμιλία, Θεοδωρακέα Αναστασία, Διαμαντή Φαίδρα, Καλυβέζα Δέσποινα και Μπάρλου Μαγδαληνή  κατέλαβαν επίσης την 6η θέση στο αγώνισμα της πεντάδας με 19.200 βαθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία Γυναικών,  Σοφία Παππά, έδωσε το παρών στην ίδια διοργάνωση με πολύ αξιόλογη εμφάνιση στο ατομικό γυναικών.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Συλλόγου μας,  που παρόλο το μικρό διάστημα των  προπονήσεων  και των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν, πέτυχαν έναν πολύ μεγάλο άθλο,  συγχαρητήρια σε όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο στο Πέζαρο, καθώς επίσης και στον  προπονητή μας και διεθνή κριτή  Πολύζο Δημήτρη, στην προπονήτρια Κιούση Πέγκυ που συνόδευαν τα κορίτσια στη διοργάνωση.