Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων φοιτητών μέχρι 8 Σεπτεμβρίου

Ηλεκτρονική εγγραφή
Για τις εγγραφές των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 και των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Σοβαρών Παθήσεων 2023 στα ΑΕΙ, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και τα Τμήματα της Α.Σ.Π.ΑΙ.Τ.Ε., είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή.

Αναλυτικά, η διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής έχει ως εξής:

Στην προθεσμία από Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023, οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 και οι επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Σοβαρών Παθήσεων 2023 εκτός εκείνων των Στρατιωτικών Σχολών, των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Αστυνομικών Σχολών, των Πυροσβεστικών Ακαδημιών, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης και Ρόδου και των Σχολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καλούνται να εισαχθούν στην  ηλεκτρονική εφαρμογή για να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στα Τμήματα Επιτυχίας τους.

Για την είσοδο στην εφαρμογή Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023 οι επιτυχόντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό ασφαλείας που χρησιμοποίησαν για την πρόσβασή τους στην εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού. Οι σχολικές μονάδες θα υποστηρίξουν τους επιτυχόντες, στην περίπτωση που χρειαστούν επαναδημιουργία κωδικού ασφαλείας.

Για την είσοδο στην ηλεκτρονική εφαρμογή πατήστε εδώ