Η Αντα προτείνει για σήμερα …… Κρεποσαλατα
Η αγαπητή μας Αντα προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή…. Κρεποσαλάτα. Μια συνταγή γεμάτη χώματα, αρώματα και γεύση!
Υλικά για 6 κρέπες
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
2 αυγά
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 κοφτό κουταλάκι γλυκού αλάτι
170 γρ αλεύρι
50 γρ βούτυρο
Υλικά για τη γέμιση
400 γρ ψιλοκομμένο λάχανο
1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη
1/2 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 φρέσκια κρεμ
1 κούπα τριμμένο καπνιστό ρεγκάτο
4 φέτες ζαμπόν
250 γρ γιαούρτι
3 κουταλιά σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιά σούπας κέτσαπ
2 κουταλιά σούπας βαλσαμικο
1 κουταλιά σούπας άνηθο
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε τις κρεπες τις βάζουμε την μια πάνω στην άλλη, μετά σ ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης .
Σ ένα βαθύ πιάτο στρώνουμε μια κρεπα και απλώνουμε λίγο από το μείγμα να καλύψουμε όλη την επιφάνεια .
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με μαγιονέζα κ γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες μισές πιπεριές!
Είναι μια εντυπωσιακή σαλάτα για μπουφέ η για ένα γεύμα επίσημο. Καλή επιτυχία !