Η κάβα Spirit προσφέρει ένα εξαιρετικό κρασί για το τραπέζι των Θεοφανίων

κάβα Spirit
Η κάβα Spirit  δέκα χρόνια τώρα  επιλέγει για εσάς εκλεκτούς οίνους  κυρίως από Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Στόχος μας είναι ο καταναλωτής να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει γεύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.
Στο κατάστημα μας επίσης μπορείτε να βρείτε  ποτά, αποστάγματα, συνθέσεις δώρων , ξηρούς καρπούς, χειροποίητες σοκολάτες και αξεσουάρ οίνου.

Σας προσφέρουμε  ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασί LEXIS M για το τραπέζι της ημέρας των Θεοφανίων.

Για να το κερδίσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε mail με τα πλήρη και ακριβή σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση kosmonea.arthra@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

LEXIS M

Περιγραφή: Ξηρή οινοποίηση της Μαυροδάφνης, μιας ποικιλίας την οποία όλοι έχουν συνδυάσει με τα γλυκά κρασιά, αλλά σπάνια συναντάται σε ξηρές οινοποιήσεις. Πιστεύοντας στη δυναμική της ποικιλίας, ο γεωπόνος Ηλίας Ζαχαριάς αποφάσισε να δημιουργήσει το 1999 τον μοναδικό αμπελώνα Μαυροδάφνης, έκτασης 10 στρεμμάτων, στη Νεμέα, και συγκεκριμένα στη θέση Σέλκια Λεοντίου.

Πρόκειται για κρασί με ερυθρό-ρουμπινί χρώμα, που διακρίνεται από αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, βοτάνων, βανίλιας, καφέ και μπαχαρικών. Στόμα μέτριου όγκου, αλλά με συμπυκνωμένη πικάντικη γεύση και έξοχη δομή, με γλυκά αισθητές τανίνες. Παλαιώνει ένα χρόνο σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και 6 μήνες σε τσιμεντένια δεξαμενή.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 17-18 οC.

Συνδυάζεται με: Αρνί, κατσίκι, κυνήγι, κόκκινα κρέατα με σκούρες σάλτσες