Η Κατερίνα Παγουλάτου, αθλήτρια του Γ.Α.Σ.Χ. ,στην εθνική ομάδα ανσάμπλ του 2020 !!

Η Κατερίνα Παγουλάτου, αθλήτρια του Γ.Α.Σ.Χ.
Η Κατερίνα Παγουλάτου, αθλήτρια του Γ.Α.Σ.Χ.
Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία,  αποτελεί η κλήση στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ της αθλήτριας του ΓΑΣ Χολαργού Παγουλάτου Κατερίνας (2003), για να στελεχώσει την ομάδα της κατηγορίας Γυναικών 2020.

Μετά από το  διήμερο προπονητικό καμπ που πραγματοποίησε η  Ε.Γ.Ο. στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Κ.Υ.Ε. Αγίου Κοσμά., στο οποίο κλήθηκαν  και συμμετείχαν (11) αθλήτριες από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία  Γυναικών, επελέγη  η αθλήτρια μας Κατερίνα Παγουλάτου, ανάμεσα στις  αθλήτριες που θα στελεχώσουν την ομάδα ανσάμπλ Γυναικών 2020.

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 2003, ασχολείται με την Ρυθμική Γυμναστική στον ΓΑΣΧ από το 2007 και ως αθλήτρια του συλλόγου,  μας έχει χαρίσει πάμπολλες  στιγμές χαράς έχοντας κατακτήσει πολλά μετάλλια κι έχοντας επιτύχει πολλές διακρίσεις σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα τόσο σε Πανελλήνιους όσο και σε Διεθνείς αγώνες.

Η τιμή και η χαρά μας είναι μεγάλη, τόσο για τον ΓΑΣΧ αφού  αναγνωρίζεται η εξαιρετική και  συστηματική δουλειά που επιτελείται από τους προπονητές μας αλλά και για τον δήμο μας που με τη στήριξη του,  ακόμα ένα παιδί  της περιοχής μας καταφέρνει να φέρει μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήρια στις προπονήτριες μας  Νέλη Ασένοβα,  Σοφία Γαλάνη και ‘Ελλη Τζόβα.

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα μας, και όλες μας τις ευχές για κάθε επιτυχία στην προσπάθεια της.